tiistai 22. toukokuuta 2018

Liikkumisen ilo ja välttämättömyys

Juoksu alkaa taas pikkuhiljaa luistamaan, vaikka nopeuksissa ja kilometrimäärissä en ole lähelläkään kolmen vuoden takaista tasoa. Silloin oli kuitenkin myös enemmän aikaa treenaukseen. Nyt on vain tavoitteena päästä liikkumaan pari kolme kertaa viikossa.
Mahtavaa, että lumet ovat lähes sulaneet ja vuorille pääsee ilman suksia tai lumikenkiä. Olenkin käynyt parin viikon sisällä useamman kerran Galtenilla, joka on vuori vieressämme. Täältä meidän puolelta nousu on jyrkkä, ja välillä joutuu käyttämään käsiä kiipeäminen avuksi. Loistava kestävyys- ja Voimaharjoittelun kombi. Jo näin viiden kiipeämiskerran jälkeen polveni voi paremmin, ja tuntuu juostessa tukevammalta.

Kajakin osto kuumottaa, mutta parempi odottaa, että Aaron kasvaa isommaksi. Melontareissut kestävät kuitenkin useamman tunnin ja niin paljoa omaa aikaa ei vielä ole. Toinen haave olisi käydä kiipeilykurssi ja vallottaa kiipeilyvarusteita vaativia vuoria. Ensi kesälle oli facebookin tapahtumissa Ræka-vuoren valloitus ryhmässä, jossa kokenut ohjaaja. Parilla sadalla eurolla saa ohjaajan ja kiipeilyvarusteet - ja ainutlaatuisen kokemuksen. Aiempaa kiipeilykokemusta ei tarvita. Tämä vielä on mietintämyssyssä. Olisiko joku innokas tulemaan mukaan?Muutamana päivänä täällä nautittiin kesäsäässä. Nyt kuitenkin on palattu todellisuuteen +5 ja vesisade. Vuorilla tullut lunta.

Kuullaan,
Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti