maanantai 2. huhtikuuta 2018

Vieläkö Ensilunta?

Nyt on ollut aikaa puntaroida, onko tällä blogilla tulevaisuutta.

Jokin on muuttunut... lapset ovat kasvaneet. Sitä on alkanut miettiä asioita eri kantilta. Enää ei tunnu oikealta julkaista kuvia lapsista tai kirjoittaa heistä blogissa. Olen aina mielestäni osannut suodattaa, mitä voi ja mitä ei voi julkaista, mutta nyt olen alkanut puntaroida enemmän sitä, missä heidän yksityisyyden raja kulkee. Ehkä olen kuitenkin kertonut tai kuvannut liikaa? Tulin lopputulokseen, että nyt on aika tehdä suurimmasta osasta blogitekstejäni yksityisiä. Ehkä tulostan tekstit paperille kuvineen, ehkä teen kansitan kirjaksi olohuoneen kirjahyllyyn? Niissä on paljon rakkautta, ikävää ja muita tunteita.

Ensilunta... En haluaisi lopettaa kirjoittamista. Olen kaivannut blogin pariin... Kaivannut kanavaa avautua hiukan, kirjoittaa pintaa syvemmältä, valokuvaamista ja kuvien sommittelua. Kaivannut, että minulla olisi jokin oma juttu. Kaivannut äidinkieltä. Huomaan, että kirjoittaminen on vaikeutunut järkyttävän paljon tämän vuoden aikana, kun en ole kirjoittanut!

Ajattelin kokeilla jatkaa blogin pitämistä vielä hetken. Ajattelin kokeilla, josko rohkaistuisin jakamaan enemmän kirjoituksia ja kuvia itsestäni, asioista, joista olen kiinnostunut ja tietysti luonnosta, joka täällä on aivan upea ja minulle tärkeä, tärkeä asia. Toki voin päätyä julkaisemaan kuvia, joissa lapset on mukana, mutta tämä blogi ei kerro enää heistä. Välillä tuntuu, että joudun muistuttamaan itseäni, että se olen minä eikä lapseni, joka on elämäni päähenkilö - se kun meinaa unohtua. Sitä asiaa sivuten olenkin kirjoittanut jo seuraavan blogitekstin valmiiksi.

Teitä on vuosien varrella ollut siellä linjoilla paljon. Kiva jos jatkatte lukemista jatkossakin. Olkaa aktiivisia. Olisi niin kiva saada keskustelua tänne blogiin. Se auttaa minua jatkamaan.

Toivottavasti teillä on ollut mukava pääsiäinen. Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

Terveisin,
Elisa




3 kommenttia:

 1. Muistaakseni on semmoinen palvelu josta saisi blogista tehtyä suoraan kirjan. Olen haaveillut siitä myös mutta vielä ei ole voimat riittäneet käydä tekstejä läpi 2 vuoden ajalta, olisi kuitenkin ihanaa saada niistä taralle muisto kun on oppinut uutta kieltä ja muita uusia asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, oispa kätevää. Pitääpä googlailla :D Kyllä ehdottomasti sun blogi pitää kirjaksi!

   Poista
  2. Ei se taida yksinään mahtua mihinkään kansien väliin 😁 mutta kuvista pitäisi saada kyllä erilaisia kuvakirjoja tehtyä.

   Poista