keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Etelään!

Me lähdemme lauantaina ensimmäistä kertaa perheenä etelänlomalle. Matkakohteeksi valikoitui kehuja saanut Mallorca. Lapset ovat laskeneet kalenterin avulla päiviä jo kuukausien ajan: enää kolme yötä jäljellä! Nyt arkiset asiat saa jäädä kahdeksi viikoksi!

Ajattelimme ottaa ensimmäiseksi viikoksi all-inclusive, mutta toisella viikolla on varmasti kiva jo kierreillä muita ravintoloita ja kokkailla yhdessä aamupalaa. Muutenkin ajattelimme oleskella ensimmäisen viikon pääosin altaalla ja rannalla, ja toisella viikolla vuokrata auton ja kierrellä Mallorcaa. Olemme koko sakki katselleet youtube-videoita eri puolilta saarta, ja löytäneet paljon tekemistä ja koettavaa. Tämä etukäteen yhdessä suunnittelu ja odotuksen riemu ovat ehdottomasti osa elämystä.

Niklaksella heiluu hammas, joka voi suurella todennäköisyydellä lähteä irti loman aikana. Luimme, että Espanjassa ei ole hammaskeijua, vaan hiiri Ratoncito Pérez, joka hakee lasten hampaat tyynyn alta! Nyt on tosi jännät paikat!

Tänään lähden vielä kaupungille hakemaan viimeisiä juttuja matkalle mukaan. Ostoslistalla keikkuu vielä omat bikinit ja aurinkohattu, desinfiointiaineet ja laastarit.

Hasta la vista, baby! :)Kaikki kuvat: Mallorca -Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti