torstai 6. huhtikuuta 2017

Ministi lisää väriä

Sisustus luonamme elää luonnollisesti koko ajan. Viime syksynä värittömyys tuntui synkältä ja vihreän sävyjen rinnalla pehmeä keltainen tuntuu hyvältä. Minulle kotona on tärkeää huonekalujen ja sisustuselementtien selkeät linjat, symmetrisyys ja se, että tavaraa ei ole liikaa esillä. Ihastun helposti esineisiin, mutta niille ei useinkaan löydy paikkaa.

Tällä hetkellä värien lisäksi mieltymykset kallistuvat taas mieluummin pehmeän/romanttisen(?) sisustuksen suuntaan kuin kovaan/moderniin. Näiden ja joidenkin muiden tyylien sekametelisoppa on kai linjani, mutta juuri sellainen, omanlainen, haluan olla myös sisustuksen suhteen.

Nyt kun on taas vauva perheessä, matot ovat rullalla ja lattiat vuorattu leluilla. Tahmeita puklutahroja siellä täällä. Mepsukka otti välipalaleivän sohvalle ja hänellä oli norjalaiseen tyyliin vadelmahilloa leivän päällä. Hupsista vain oli leipä väärinpäin sohvalla. Hän yritti selviytyä tästä vähin äänin ja hieroi hillon ihanasti sohvaan. Tänään yksi oksennustautipotilas kerkesi pulauttaa satsin niin ikään sohvalle. Tuli jotenkin ikävä nahkasohvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti