tiistai 26. heinäkuuta 2016

Sängyn tuunausta

Instagramia seuranneet ainakin näkivät, että tuunasin Niklakselle uuden sängyn. Hän on jo todella pitkään halunnut uutta sänkyä kun kummipojaltani peritty päästä vedettävä lastensänky alkoi vedellä viimeisiään kaikkien muuttojen uuvuttamana. 

Olin suunnitellut tilaavani Ikealta uuden sängyn Tromssaan, jonne toimitus ei maksaisi maltaita ja josta sängyn pääsisi suhteellisen helposti hakemaan norjanmummulla käynnin yhteydessä. Vaan facebookin kirppistelysivuilla tälläinen sänky myytiin 15 eurolla. Joten mies sitä hakemaan.


Sängyn kokoamisen yhteydessä kävi ilmi, että osia puuttui. Alhaalla pituussuunnassa kulkevien tukipuiden lisäksi yksi päätylevy ei ollut tullut mukaan. Laitoin myyjälle viestiä, joka valitteli asiaa ja totesi samalla, että ne ovat joutuneet sitten muuttojätteen mukana roskalavalle. Hän maksoi rahat takaisin, sängyn saimme pitää. 

Are nikkaroi alas tukipuut, mikä tukevoitti sängyn. Päätimme laittaa levytetyn seinämän seinää vasten, jolloin lukulampulle alas saisi virtaa puuttuvan levyn kohdalta. Olin tilannut aiemmin ebaysta liitutaulutarraa, joka liimautui siististi vaneriin. 


Aloin maalaamaan sänkyä Niklaksen ollessa Suomessa. Are laittoi minulle kaiken valmiiksi, että saatoin sutia omaan tahtiin. Tiedätte, kuinka vaivanen olen, joten se otti aikansa. Mutta oli mukava saada tusertaa jonkin mieluisen homman parissa.


Yllätys oli mieluinen lasten tullessa kotiin. Niklas valitsi, että sänkyyn laitettaisi myös sängyn mukana tullut kupu. Hän halusi ehdottomasti myös verhot alas, jotta voisi mennä piiloon majaansa. Jos jollakin on ylimääräisenä esim. batman- tai angrybirds-verhoja, saa vinkata. En löytänyt äkkiseltään netistä.


Hinnaksi tuli maali+liitutaulutarra, yht. n. 20 euroa. Ja maalarille muutama erittäin kivulias yö maalaamisurakan päätteeksi :) Kannatti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti