perjantai 7. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen!

Pääsiäisen viettoa varten ei tarvitse stressata kuukausikaupalla etukäteen. Pääsiäisaskartelut on kivoja. Pääsiäinen on iloinen ja hauska niin aikuisten kuin lasten mielestä. Pääsiäisenä saa herkutella, kuitenkaan ilman monen päivän leivontaurakoita. Joten, hyvä pääsiäinen, olet juhlapyhistä parhain!

Norjalaiset katoavat hiljaiseksi viikoksi mökeilleen. Koululaisilla on koko viikko vapaata, mutta virallisesti pääsiäinen alkaa keskiviikkona klo 12, jolloin virastot menevät kiinni. Useat siis aloittavat pääsiäisen vieton tänään ja facebookissa onkin toivotettu jo hyvät pääsiäiset.

Me lähdemme huomenna ajamaan kohti Pohjanmaata. Käytämme matkaamiseen kaksi päivää. Jännittää, miten Aaronin kanssa matkaaminen onnistuu... En ole koskaan ollut näin kauan poissa Suomesta, vuosi!!! Voi, ette usko sitä tunnetta, kun tulee Tornion ABC:lle ja saa asioida suomeksi! Iskee aina aivan kauhea puheripuli. Rupattelen ummet ja lammet, heti niiiiiin maireana - ja samalla siinä mietin, että mitä tässä nyt oikein tapahtuu, ja alkaa hävettää...

Oikein hyvää pääsiäistä kaikille lukijoille!
3 kommenttia:

  1. Iloista ja Aurinkoista Pääsiäistä, Kivaa reissua Suomeen! Turvallista matkantekoa ❤ 🐣🌷

    VastaaPoista
  2. Teitä niiiin odotetaan, turvallista matkaa ❤�� äitikkä

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa turvallisesti, perheen/kelin ehdoilla❤ vetäydyn ensi viikolla Ruotsinmökille... Maria.

    VastaaPoista