torstai 9. maaliskuuta 2017

Mihin tämä aika katoaa!

Suloinen vauva-arki. Leikitään puhtaalla, kiiltävällä lattialla tai mäntysuovan tuoksuisilla matoilla, ruoka porisee liedellä, keittiö loistaa puhtauttaan. Ollaan käyty lenkillä, suihkussa ja laittauduttu päivää varten silitettyihin mätsääviin vaatteisiin. Jääkaappi on täynnä terveellistä ruokaa ja on mukava kokeilla uusia reseptejä. Vauva päristää tyytyväisenä ja nukkuu pitkiä unia...

NOOOOOOOOOOOOT!

Instagramiin laittamieni kuvien perustella, jotain tälläistä olisi voinut luullakin. Mutta näin ei todellakaan oikeasti ole! Otan kuvia niistä ohikiitävistä kultaisista hetkistä, joihin haluan palata ja muistaa, että meilläkin oli hetkemme.

Mutta onhan tämä ihan kaaottista! Päivät vyöryvät ohi ja ovat täynnä menoja. Muistettavaa ja tekemistä riittää yli älyn ja ymmärryksen! Ja kun kaiken yrittää sovittaa pienimmän päivärytmiin, on pikkuriikkisiä vaikeuksia pitää homma hanskassa. MUTTA, kyllä tämä tästä. En vain ole voinut priorisoida blogin päivitystä ja kuulumisten vaihto on vähentynyt entistään sinne Suomen suuntaan. En kuitenkaan aio potea tästä huonoa omaatuntoa; näin se vain nyt hetkellisesti on. Koko ajan pitää priorisoida tekemisiä, kaikkea ei vain ehdi. Tunnistaako joku tunteen?

Nyt oli pakko siirtää puhelimesta kuvat koneelle, kun alkoi muistitila loppua. Tässä näitä kultaisia hetkiä, joista ei se kiire ja aikataulut välity. Näin sen pitää ollakin.Kuulemisiin!


4 kommenttia:

  1. Voi noita Norjan kauniita maisemia!!!Talvella jo niin kauniit,entäs sitten kesällä.Nauti päivistäsi:)T.Tarjap

    VastaaPoista
  2. Voi teitä ihania siellä, nautihan rauhassa elämästäsi, iso halaus koko perheelle❤ Maria.

    VastaaPoista