sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kesä meni jo?

Pakko vinkata teille ihanasta nettisivustosta Story of this life.
Ihanaa nähdä hauskaa suhtautumista vanhemmuuteen ja lasten kasvatukseen. Videot ovat hauskoja ja lapset aivan älyttömän suloisia! Pisti huonona päivänä minutkin nauramaan ääneen...

Meille tuli kylmät ilmat viikkojen lämmön jälkeen. Kesähameissa ei tarkene enää ulko-ovea raottaa. Surullista, että koko kesäkuu näyttää hyvin kylmältä. Onko nyt näin joka vuosi, että toukokuu on paras kesäkuukausi?

Lapsilla on vielä kaksi viikkoa koulua jäljellä. Luvassa on kevätkauden päättäjäisiä koulun ja kulttuurikoulun saralla sekä päiväkodin järjestämiä vanhempain kahvituksia.

Kesälle ei paljon muuta ole suunnitelmissa, kuin kodin kunnostusta. Ulkona pitää vaihtaa tonttia rajaava puuaita ja sisällä meidän kammarin oven paikka toiselle seinälle. Saa nähdä, jos saataisiin myös uusi ulko-ovi kesäloman aikana. Mieshän tässä hommiin joutuu, kun itse ei juuri mitään pysty tehdä. Katsotaan, mihin sen aika ja mielenkiinto riittää!4 kommenttia:

 1. Terveiset täältä Kouvolasta. Kylmää on täälläkin. Tuomaan lasten kanssa oltii suvivirsikirkkotapahtumassa ja kylmä oli, satoi vettä ja rakeita. Joka paikkaa oli jonottamista, kirkon tapuliin 45 min. Lettukojulle samanmoinen. Ei siellä lasten kanssa voinut olla, vaikka perhetapahtuma olikin. Kotiin oli lähdettävä kuuman kaakaomukin ja omien syömisten äärelle, harmitti.
  Mutta toivotaan, että sieltä lämpöiset kesäpäivät olisivat tulossa meidän iloksi.
  Teille kovasti ihanaa yhteistä kesää ja syksyvauvan odotusta ❤️ Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sielläkin kylmää! Luulin siellä vielä helteen hellivän. Letut ulkona kuulostaa luksukselle, mutta ei lasten kanssa jonossa kökkiminen. Ymmärrän, että vetäydyitte omien murkinoiden ääreen. Toivotaan, että lämpö vielä palaa. Lapset odottavat niin uimarannalla ravaamista :) Oikein ihanaa kesää teillekin :)

   Poista
 2. Täällä etelässäkin sää on viilennyt hellepäivien jälkeen, ja ennuste seuraaville päiville ei riemastuta. Toivotaan kuitenkin parempia kesäilmoja sekä sinne että tänne!

  VastaaPoista