maanantai 7. maaliskuuta 2016

LapsetMepsukka säntää koulun jälkeen vinttiin työpöytänsä ääreen ja lyö iPadista päälle Marcus&Martinusta tai MGP-junioria. Ensimmäisenä mainittu on norjalainen poikabändi, joka on vallottannut meidän tytön sydämen. MGP eli Melody Grand Prix on laulukilpailu lapsille, jotka ovat itse tehneet esittämänsä laulut. Joka vuoden finalistit pääsevät levylle. 

Täällä piirretään paljon. Barbien vaatesuunnittelun rinnalle on tullut Youtube-videoiden avulla piirtäminen. Piirtämisen kehittyminen on huikeaa katsottavaa, varsinkin kun itse en osaa ollenkaan piirtää. 

Legoilla ja barbeilla leikitään kavereiden kanssa. 
Kirjoja luetaan päivittäin - parasta taitaa olla, kun äiti lukee. 
Niklaksen löytää pleikkarilta tai legojen parista. Myös roolileikit on mieleen ja meillä saattaa hulk-ukkeli tai poliisi juoksennella ympäriinsä iltaisin. Omassa huoneessa leikkiessä on parasta, kun kaataa kaikki lelut koreista lattialle ja tutkii, mitä sieltä löytyy... Duplot saisi kuulemma kantaa ullakolle.

Niklas tykkää maalata sormilla, muovailla ja leipoa. Isin kanssa ne leipookin usein tai tekee ruokaa yhdessä. Tekniikka on pojan hallussa ja suuri haave tällä hetkellä on tehdä videoita youtubeen.Molemmat lapset sihisevät jännityksestä. Syksyllä perheeseen tulee uusi lapsukainen. Piirtäjä, legonrakentaja tai jotain muuta. Aluksi vain tuhiseva käärö. Mepsukan ja Niklaksen vauvanvaatteita läpikäydessä ei voinut välttyä onnenkyyneliltä. Ihanaa, että nallepuku saa vielä kerran lämmittää yhtä pientä Viitasaloa.


12 kommenttia:

 1. Oijoijoijoi, mitä i h a n i a uutisia! Oikein kylmät väreet menee pitkin kroppaa!
  ISOSTI onnea ja ihanaa odotuksen aikaa <3
  Halaisin lujasti, jos pystyisin <3 Ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halaillaan sitten pääsiäisenä :D Kiitos.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Aivan kun odottaisi ensi kertaa, kun on eri maassa :D

   Poista
 3. Äitikkä/mummu täällä itkua tuhertaa onnen ja kaipuun kyynelissä, niin lapset kasvaneet hurjaa vauhtia, muistoissa ne ajat kun te itse olitte lapsia ja kun teidän lapset olivat vielä pieniä, nyt jo isoja :) voi voi tätä onnea kuinka onnellinen ja kiitollinen olen teistä kaikista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin muistellaan :) Kohtapa nähdään

   Poista
 4. Ihania uutisia ❤️ onnea koko perheelle sylin täydeltä ❤️
  Satu-kummilta

  VastaaPoista
 5. Iso halaus ja onnea, olen niin onnellinen koko perheen puolesta❤Maria.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa!! <3 Paljon onnea koko perheelle!!!

  VastaaPoista