sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kukkuu, kuuleeko kukaan

Ensiksi haluan kajauttaa ilmoille ilouutisen: sain vakityöpaikan neuvolasta Sortlandista! Olen ollut siellä sijaisena viime kesästä asti, kun uskaltauduin ottaa virkavapaata virastani Lödingenissa. Ja se poiki toivottua tulosta! Olen viihtynyt mainiosti: työtehtävät ovat erittäin mieluisia ja työkaverit mukavia. Työmatkasta puhumattakaan, joka lyheni 40 km/suunta. Arki on ollut aivan toisenlainen työn vaihtumisen myötä, ja tuntuu, että palaset alkavat oikeasti elämässä aivan kohdillaan. Are on parantunut ja saanut mieluisan työn, lapsilla tuntuu olevan kaikki hyvin... Eipä tässä enää mitään muuta voisi toivoa näiden vuosien jälkeen!

Tänään oli joka sunnuntainen hiihtotapahtuma lapsille. Ei mitään hiihtokilpailua, vaan hiihdetään lenkki omaan tahtiin ja juodaan lämmintä mehua päälle. Kaikki, jotka ovat osallistuneet kevään aikana kahdeksan kertaa, pääsevät mukaan 500 kr lahjakortin arvontaan. Joka kerta mukana on ollut yli 30 lasta vanhempineen.

Meidän Niklas on luonteeltaan aivan erilainen kuin Meea. Meea innostuu heti kaikesta, haluaa kokeilla kaikkea ja oppia. Niklasta ei houkuttelemalla saa tekemään yhtään mitään, niinkuin ei esimerkiksi luistelemaan tai hiihtämään. Sukset laitetaan kuitenkin mukaan päiväkotiin; jos siellä täteille olisi helpompi myöntyä kuin äidille. Niklaksesta tulee vähemmän julkaistua myös kuvia, kun hän ei halua olla kuvattavana. Meea taas poseraa mielellään... Ihanan erilaisia ja rakkaita.

Tänään mukaan nappasimme myös Ennin.
Ja "ahkerimmalla hiihtäjällä" levein hymy?


7 kommenttia:

 1. Kyllä kuulee! Ei hitsi, että sulla on mahtavia uutisia! Elämä hymyilee. Oon niin onnellinen sun puolesta, että sait sen työn ja vakkaripaikan sieltä. Ja perheesikin voi vielä hyvin, ni huippua! :) t. Linda H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että Linda on kuulolla!! Kiitos! Millonkahan se Linda tulisi meitä katsomaan ???

   Poista
 2. Hyvin kuulee, Iso Halaus ja onnittelut. Ihana, kun elämä kantaa, saa vain hämmästellä johdatusta ja olla onnellinen perheen/läheisten kanssa. Kaikkea hyvää jatkossakin, kuulumisiin taas. Maria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Maria kun sinä olet kuulolla! Kiitos paljon ja lämpimiä halauksia sinullekin. Pitäisi saada kuulla sinunkin kuulumisia, mutta varmaan turha odotella, että alat blogia kirjoittamaan... ;) Pitäisi soitella :)

   Poista
 3. Onnittelut työpaikan johdosta.Hyvää jatkoa.Kiva blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain!! Kukahan siellä kirjoittelee??

   Poista
 4. Kyllä täälläkin kuulolla ollaan :) Olette kyllä jo nämä hyvät ajat ansainneet, asioiden tapana on järjestyä ja nyt ne asiat alkavat olla siellä paikallaan, palaset loksahdelleet kohdilleen. Ihanaa <3 ihania kuvia lapsukaisista, mukava hiihtopäivä, olette rakkaita <3 t. äitikkä, mummeli

  VastaaPoista