sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Loppislöytö: Tuoli

Mieheni osaa yleensä niellä sanansa, kun kannan kirpparilta tavaraa kotiin. Tiedän, että teen joskus hutiostoksia, jotka pyörivät hetken varaston tukkeena, kunnes tulee kärrätyksi kierrätykseen. Mutta hyvin usein olen tehnyt hyviä löytöjä!

Tällä kertaa, nähtyään minut kantamassa löytöäni autosta ulos, mies päästikin NE sanat suustaan: "Ootko sä tosissasi Elisa?" Se sai heti tietenkin minut puolustusasemiin ja mulkaisin häntä vihaisesti. Hän uskalsi jatkaa: "Mihin ihmeeseen sinä tuon ajattelit laittaa?" Ehkä juuri siksi minua ärsytti niin suunnattomasti, koska en todellakaan tiennyt, mihin sen laittaisin. "No en mä vielä tiedä!"

Ensiksi tuo löytö rumisti/somisti keittiössä, jonne lapset sen kantoivat tarvitessaan lisätuolia.


Siitä nostin tuolin minun toimistohuoneeseen, kun kannoin vanhan sivupöydän varastosta sinne lapsille piirrustuspöydäksi kyllästyttyäni papereihin ja kyniin lattioilla.
Löysin varastosta myös suuren pöytälevyn, joka oli tullut säästettyä vanhasta kirjoituspöydästä. Klikkailin ikealta parit putkijalat ostoskoriin, jotka tulivat pienillä postimaksuilla ja päätin koota yläkerran aulaan kaivatun askartelupöydän lapsille.

Nähtäväksi jää, miten vesivärimaalaukset, muovailut, korttiaskartelut, helmityöt ja muut sujuvat täällä! Mutta tuolilla nyt ainakin on aivan oma funktionsa, mihin täytyy olla tyytyväinen! 

Ihanaa äitienpäivää Suomeen! Meillä juhlittiin täällä jo aiemmin tänä vuonna :)


4 kommenttia:

 1. No, hei, nyt vaan etsimään toinen samanlainen/-tyyppinen, vaikka erivärinen. Ei huono ostos ollenkaan ;) Hyvää äitienpäivää sinullekin, kuitenkin vaikka olet jo Norjan äitienpäivän juhlinut, olet myös Suomen äitienpäivän ansainnut <3 rakkaudella äiti

  VastaaPoista
 2. Ihana! Kyllä niille löydöillekin aina jokin paikka löytyy :) t. Taru

  VastaaPoista
 3. Hei, jatkahan kirjottelua. oon jo odotellut ja pitkään. sekä kuvia. :D Taru

  VastaaPoista
 4. Hei hei :) Kiva että täällä on joku kaivannut :) Haleja :)

  VastaaPoista