sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Viiden vuoden huhtikuu

Mitä seuraa harmaasta säästä? Blogitauko, ehhehe.

Tosi on, että kameraa ei tule ulkoilutettua kuin hyvällä säällä (auringon paisteella), vaikka hyviä kuvia saisikin ja ehkä jopa parempia tälläisenä suttuisena päivänä, kun valo ei ole niin terävä. Mulla on edelleen linssiongelma, sillä uskon tuon käyttämäni linssin päästävän löysyytensä vuoksi turhan paljon valoa kameran kennolle. En tiedä, onko se käytännössä mahdollista, mutta eniveis, siitä minun ei pitänyt kirjoittaa.

Are on pelaamassa airsoftia ja lapset juoksivat naapuriin leikkimään. Niklaksen ensimmäinen kerta kyläilemässä; olisittepa olleet äsken kärpäsenä katossa! Meean luokkakaveri, poika, oli täällä kylässä ja he juttelivat Meean kanssa, että lähtisivät pojan luo. Poika asuu siis naapurissa, kahden talon päässä, joten pihaa pitkin pääsee. Hän pyysikin myös Niklasta mukaan. Niklas katsoi heti minua ja sanoi: "saanko mää äiti?" Ja kun minä nyökkäsin, loisti poika kuin naantalin aurinko ja kasvoi huiman mitan isommaksi pojaksi... Laitoin vain tekstarin pojan äidille, että täältä tulee lapsia, lähetä palautuksena mikäli ei sovi :) Hän vastasi, että tietysti passaa ja ihana kun leikkivät sopuisasti yhdessä. Niin se on aika päästää nuorimmaistakin äidin helmoista!

Mutta siitäkään ei ollut tarkoitus postata, vaan uusien kuvien puutteessa ajattelin laittaa kuvaa viiden viimeisen vuoden huhtikuulta.

2011 Sykäräinen
Lilja ja Charlotte Blokkenissa 2012

Kalajoki 2013
Niklas ja Meea Sigerfjordissa 2014

Pääsiäinen 2015

Are aloittaa alkavalla viikolla työt ja minunkin työrintamalla on tulossa pian muutoksia, sillä sain äitiyslomasijaisuuden Sortlandista ja virkavapaata virastani Lödingenissä. Siellä olisi minun sijaisuus kohta auki, joten jos jollakin on vuoden ulkomaan hommiin mahdollisuuksia, suosittelen hakemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti