sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Tila lasten luovalle tekemiselle

Minun tietokonehuone on jäänyt ilman kalusteita, kun muut huoneet ovat priorisoitu tässä muutaman vuoden aikana. Rakastan huonetta, koska minulla olisi sitä varten niin paljon haaveita ja odotuksia, jotka eivät vielä ole päässeet toteutusasteelle. Huoneen on tarkoitus toimia minun toimistohuoneena, valokuvaus- ja blogiharrastukselle. Siellä on myös levitettävä sohvasänky vieraita varten. Mutta huoneessa on vielä tilaa muullekkin...


Tältä nimittäin näyttää meidän ruokailutilassa suurimmaksi osaksi ajasta. Joskus Meea on valloittanut tämän pöydän kokonaan ja Niklas muovailee keittiön pöydällä. Ja mielestäni tätä tekemistä lapsilta ei tulisi rajoittaa ollenkaan, joten aina kun he haluavat tavarat levittää, olen antanut siihen luvan. 

Minun huoneeni olisi ideaali harrastushuone, jossa lapset saisivat maalailla, värittää, muovailla, piirtää, tehdä helmikoruja jne. aivan vapaasti. 


Ottaisin suuresta ikkunasta verhot ja verhotangonkin pois ja laittaisin pöytätason koko huoneen levyisenä suuren ikkunan alle. Pöydälle mahtuisi tietokone, sitten ehkä ompelukone ja tämä puolipääty lasten askareita varten. Jakkaroita vain riviin useampi.

Taas harmittaa, kun se Ikea on niin kaukana ja postimaksut ovat kuitenkin kalliita isompaa tavaraa tilatessa. Katsoin kuitenkin, että simppeli pöytätaso putkijaloilla tulisi edullisesti postissa, mutta en tiedä miellyttävätkö ne jalat vai tulisiko niitä liikaa.
Kyseessä Linnmon/alex yhdistelmä.


Kokeilimme lasten kanssa tänään skannaamista. Olen tulostanut lapsille värityskuvia aina välillä ja Meea halusi, että hänen kuvansa voitaisiin ladata nettiin, että joku voisi sen tulostaa ja värittää :,) 
Tottakai tämä pitää nyt sitten toteuttaa ja ladataanhänen tähkäpää-kuva nyt kaikkien saataville tänne blogiin :) Niklas vaati saadi oman työnsä myös mukaan, tottakai.
Toivottavasti teillä on kiva sunnuntai,
täällä vähän tuulee liikaa, mutta arska paistaa välillä makeasti ;)

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea toteuttaa "askartelupöytä" toimistohuoneeseen, silloin kaikki voi olla yhdessä ja tehdä kukin mieluista tekemistä. Yksi vaihtoehto pöytään on sellaiset "pukkijalat" ja sitten taso vaan siihen päälle, sen voi helposti purkaa tarvittaessa. Voin etsiä sinulle kuvan mitä tarkoitan..tuo "pukki" tulee mun lapsuudesta kun siihen päälle laitettiin paksu lankku, tuli siitä keinu, sitä taas kutsuttiin poukka...siis niin hassuja nimiä ja varmaan ei kerro sulle mitään..Mukava sunnuntai on ollut, on käynyt vieraita varmaan enemmän kuin koko viime vuonna ;) terkuin äitikkä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pukkijalat, ne olisikin kivat. Eivät tule vain edullisesti postissa, toisin kuin putkijalat :) mutta josko sitten kun ne nojatuolit hankkii joskus, ostaisi samalla työpöydänkin. Hyvä haaveilla ja suunnitella huolellisesti :D

      Poista