sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Liitutaulutarra

Kotona olemme taas!

Postissa tuli viikolla eBaysta tilaamani liitutaulutarra. Rullassa oli n.40 cm leveää liitutaulutarraa parin metrin verran ja maksoi muutaman kymmenen kruunua posteineen. Liimasin palan tarraa keittiön seinään ja laitoin liidun roikkumaan katosta narun pätkään. Narun koristelin huovutetuilla palloilla ja puuhelmillä, jotka ostin Tromssasta edullisesti kaupasta nimeltä Søstrene Grenes, ihana ja edullinen kauppa!

Maalattu kiviseinä on hivenen epätasainen, minkä vuoksi tarraa on vaikea saada pysymään tiiviisti. Vaikka sen kuinka seinään hieroo, ilmestyy sinne hetken päästä ilmakuplia. Tarra toimisi paremmin esimerkiksi väliovissa, jääkaapin ovessa tai astianpesukoneen ovessa. Tai vaikka vaatekaapin ovessa. Näin Europris-kaupassa liitutaulumaalia, joka ei maksanut tuhottomasti, joten jos liitutaulu tulee  miellyyttämään silmää pitemmän aikaa,  voisi alueen vaikka maalata tarran sijaan.
4 kommenttia:

 1. Onpa mukava idea, kaikkea sinä keksit :) Tuo onnistuisi liimata myös vaikka kehystauluun tai taulunpohjaan..Toivottavasti loma pohjoisessa oli onnistunut :)

  VastaaPoista
 2. Moni on kehunut liitutaulumaalia! Se olis kans hyvä idea!

  VastaaPoista
 3. Pitäskö maalata koko seinä? Vai meneekö överiksi? Lapset on tykänny piirellä tuohonkin kuviaan, mukavaa.

  VastaaPoista
 4. Maalaa ovesta tuohon työtasoon saakka lattiasta kattoon..hyvä idea! äitikkä

  VastaaPoista