perjantai 13. helmikuuta 2015

Perjantai kuussailua

Nyt toivomme täällä kovasti, että myrskyt olisivat tältä erää ohi. Viime viikonloppuna tuuli oli tällä alueella yli 40 m/s, mutta vasta maanantain vastaisena yönä tuuli puhalsi kunnolla meidänkin vuonoon.... Sillä seurauksin tietenkin, että jotain lähti tuulen mukaan, nimittäin pala aitaa, joka on meidän ja naapurin tontin rajalla. Saadaankin laittaa vaihtoon kesällä koko aita! En ole koskaan kokenut sellaista lumimyrskyä, niin kovaa ukkosta ja niin kirkasta salamointia yhtäaikaa kuin tuo myrsky-yö meille tarjosi. Ei kiitos lisää!

Vaikka jo teille vannotin, että säät ei minua pidättele juoksemasta, niin vähän täytyy tieten ottaa takaisin, sillä tällä viikolla ne on sen kyllä tehneet. Nyt on kuitenkin tuuli tauonnut ja lunta maassa,
joten huomiselle olisi toiveina lasten kanssa hiihtelyä ja kovasti raitista ilmaa.


Tänään ollaan syöty taco-paistosta, joka maistui erittäin hyvälle viikkosiivouksen päälle. Lapsilla oli koulussa ja päiväkodissa auringonpaluujuhlat tänään ja ovat molemmat ihan naatteja. Ajattelin ottaa lasin punaista ja katsoa monta jaksoa Breaking Bad'ia Netflixistä. Are on sairas, kunnon miesflunssa:)

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo sohvanurkkaus! Meilläkin lähti aita myrskyn matkaan, tosin siitä on jo vuosia aikaa.
  Luonnonvoimat on arvaamattomia, onneksi ei pahemmin teillä kuitenkaan käynyt. Viikko ennättänyt jo vierähtää, joten ihanaa viikonloppua!
  t. Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, viikko on jo vierähtänyt! Joskus aikaa tuntuu olevan enemmän blogille ja joskus ei riitä sitten mitenkään. Mutta niin sen varmasti kuuluu mennä! Kiitos kommentistasi jälleen, piristi kummasti. Ihanaa viikonloppua myös sinulle.

   Poista