perjantai 6. helmikuuta 2015

Lipaston tarina

Blogiarkistostani voisi löytää postauksen, kun ostin kirpputoritapahtumasta vanhan lipaston pilkkahintaan ja ajattelin sen jonain päivänä tuunata. Lipasto tuli edelleen tuunaamattomana tänne uuteen kotiin ja oli pitkään varastossa odottamassa minun inspiraatiotani. Meillä ei ollut varaa tehdä huonekaluhankintoja, ja niin jossain vaiheessa kyllästyin autioon olkkariin ja kannoin lipaston sinne. Selitin miehelle, että tuleepa maalattua se nopeammin, kun on tuossa näköisällä. Siinä se tönöttää sellaisenaan edelleen ja olen oppinut pitämään todella sen inhottavan oudosta, mutta samalla omaperäisestä väristä. Ja se tuo sisustukseemme sopivasti rustiikkia, kontrastia puhtaisiin sävyihin kuten valkoiseen, harmaaseen ja beigeen.


Me täällä vesterålenin rannikolla odotellemme huomiseksi ennustettua Ole-myrskyä. Myrskyn on kerrottu iskevän meihin kovaa - ulos ei pitäisi olla menemistä. Sähkölaitos lupailee sähkökatkoa ja kehoittaa varautumaan vaihtoehtoiseen lämmitykseen jne. Onneksi myrsky tulee (niin kuin mielestäni usein) viikonloppuna, niin ei tarvi miettiä työasioiden järjestymistä. Laitoin miehen kauppaan hakemaan paljon karkkia ja miettimään valmiiksi useampi leffa viikonlopulle. Lasten kanssa voitaisiinkin ladata pari uutta peliä padille sähkökatkon varalta.Viime viikonloppuna ostetut kukkaset ilostuttavat minua edelleen. Täällä onkin sunnuntaina äitienpäivä, joten toivon ettei "Ole" nyt estä minua saamasta maailman parasta kakkua! Oikein ihanaa perjantai-iltaa kaikille lukijoille!


3 kommenttia:

 1. Olet oikeassa, lipasto on juuri tuollaisena hyvä, erottuu mielenkiintoisella tavalla ympäristöstä! Neilikat ovat siitä hyviä kukkasia, että
  ne kestää maljakossa kauan. Kaunis asetelma lipaston päällä:)
  Toivottavasti myrsky ei tee pahaa jälkeä siellä! Hyvää alkavaa viikonloppua!
  t. Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen Mimmi. Missä päin Suomea asut? Luulen tästä myrskystä riittävän teillekin parin päivän päästä, kun se sinne ajautuu :) Täällä se vain taitaa olla voimakkaampi, kun tulee suoraan avomereltä. Viereisessä kylässä on jouduttu jopa katot ankkuroimaan vaiereilla kiinni, ettei lennä tuulen mukana. Toivotaan, että meidän(kin) talo pysyy ehjänä :)

   Poista
 2. Hei, mun mielestä lipasto on oikein hyvänvärinen, ei kannata hoppuilla maalaamisen kanssa :) Kaunis kukkakimppu <3 Sinulla jopa viherkasveja ikkunan laudalla, nättiä :) äitikkä täällä <3

  VastaaPoista