sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Äitienpäivänä 2015

Myrsky runteli Sortlandia isolla kädellä lauantaina ja ensi kertaa minun Norjassa asumisen aikana meidän saaren ja Sortlandin keskustan välinen siltakin jouduttiin tuulen voimakkuuden vuoksi sulkemaan. No, sehän sattui juuri silloin kun minun rakas aviomieheni oli maitokaupassa... Ajatus kyllä oli, että perjantaina ostetaan ruoat viikonlopulle, mutta kas kas, maidot jäi. Are oli ensimmäinen, joka ajoi sillalle sen sulkemisen jälkeen. Onneksi hänellä on kavereita Sortlandin puolella, joten kuuden tunnin odottaminen taisi olla enemmänkin ilo kuin kärsimys.

Jotain hyvää riehuneesta myrskystä meille koitui, saatiin nimittäin lunta! Meillä ei vielä tänä vuonna ole ollut paljoakaan lunta ja nyt me otettiin siitä ilo irti ulkona. Minulta jäi äitienpäiväkakku saamatta tosiaan myrskyn ja sähkökatkon vuoksi, mutta mieheni sanoja lainatakseni, meidän talossa on äitienpäivä joka päivä. Meea oli tehnyt ihania kortteja ja piirrustuksia Niklaksen kanssa. 
Illalla kävimme koko perheen voimin elokuvateatterissa katsomassa elokuvan Late lampaasta. Olihan se hauska filmi! Ajatella, että koko filmissä ei puhuttu yhtään mitään! Ja siltikin sen jaksoi katsoa ja juoni oli ihan hyvä. Taidan kuitenkin tarvita vähän vastapainoa ja ajattelin sukeltaa vielä ennen nukkumaanmenoa sairaalamaailmaan katsomalla pari jaksoa Sykettä Yle Areenasta. Aika harva ohjelma näkyy ulkomailla, mutta kymmenen pistettä yle-tiimille, että tämä sarja näkyy!


2 kommenttia:

  1. Myöhästyneesti onnea Norjan äitienpäivän johdosta<3, yritin eilen skypettää, mutta kiva, että olette saaneet nauttia päivästä perheen kesken. On kiva kun saitte lunta, näyttää ihan kunnolla tulleen, pysyisi nyt vähän aikaa, että pääsisitte potkuttelemaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain :D Joo menossa oltiin koko päivä. Lumi tuli ja meni ja tuli taas, että tosi vekslaava sää täällä. Potkuttelemaan olisi kiva päästä, ehkä se nyt pysyis hetken :)

      Poista