sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Vuosi viistoista!

Ajatella, että tammikuu on jo miltein puolessa välissä - ja kuitenkin vasta viikko sitten tulimme kotiin joulun vietosta. Meillä oli ihana, mutta aina niin ohikiitävä Suomen loma. Jos sanoin, että lähdimme täyteen pakatulla autolla liikenteeseen, niin kotiin tulimme sitten vielä isomman tavaramäärän kanssa! Melkoista palapeliä rakenneltiin autoa ja kärryä pakatessa, että kaikki saatiin mukaan.

Aikaahaan siihen meni, että laukut saatiin purettua ja tavarat löysivät omille paikoilleen. Taputanan itseäni olkapäälle siitä, että pesin pyykkikorin ennen lähtöä tyhjäksi ja kiitän sydämellisesti äitiäni, joka pesi meidän likavaatteemme. Melkoinen helpotus, kun pyykkitaakka ei rasittanut kotiin paluun jälkeen! Kun on poissa kotoa, saa myös aina todella paljon ideoita koskien kodin järjestystä ja sisustusta, jotka on pakko päästä toteuttamaan heti. Niinpä Meean huone on saanut jo aivan uuden ilmeen... :) En ole paljon näyttänyt täällä blogin puolella muuta kuin alakerran huoneita, joten voisin tässä harkita ottavani kuvia myös yläkerrasta, että pääsisitte virtuaalisesti kylään...


Tapasimme rouva auringon hetkellisesti Suomessa, mutta täällä kotopuolessa odotamme innolla kevään tuojan paluuta. Valo tuo intoa ulkoiluun ja sitä kautta myös valokuvailuun. Haluaisin kertoa myös jossain postauksessa, miten kävi minun toukokuussa aloitetulle liikunnan harrastamiselle. 

On vuosi 2015... vastahan se oli ysiviis; leijonat voitti kultaa, nukuttiin teltassa kuunnellen haddawayta lappustereoilla iho auringossa kärtsänneenä, juostiin paljain jaloin asfaltilla kylätiellä, poltettiin salaa sillan allan tupakkia... Kymmenen vuotta eteenpäin ja oli vuosi nollaviis, jolloin olin jo tavannut Aren ja menimme sen vuoden joulukuussa kihloihin. Mitkä asiat sitä ihminen muistaakaan - ja ihana aika se kultaa muistot.

Ihanaa alkanutta vuotta teille kaikille !

2 kommenttia:

  1. Ihania muistoja. Toivottavasti nautitte pohjanmaasta. Toivottavasti pääsen itekki pian sinne :) Ihanaa uutta vuotta!

    VastaaPoista