lauantai 31. tammikuuta 2015

Tauluja nettikaupasta

Lastenrattaat myytyäni oli polte päästä rahoista ja parin tarpeellisen hankinnan jälkeen jatkoin kulutusjuhlaa nettikaupassa. Ostin royaldesing.no-putiikista pari sisustustaulua ja yhden tyynynpäällisen. Ne tulivat eilen postiin ja luonnollisesti ovat heti jo paikkansa löytäneet.

Tyynynpäällisen nimi on "my stockholm", joten tulipa meidän norskisuomi-sisustukseen jotain ruottalaistakin. Ei vaan, minusta tyynynpäällinen oli erittäin kaunis ja keväinen. Jotain keväistä on kiva saada, mutta värejä en vain (omassa!) sisutuksessa kestä. Tämä on tarpeeksi neutraali.Viimein tämä kuuhullu sai kuutaulunsa!

Taulujen tekstit vain niin osui ja upposi!
Jospa nyt olisi sisustushankinnat vähäksi aikaa tässä...
Ei vais, en voi sellaista luvata! :)

Josko tässä suuntaisi vuorelle kun päiväkin on kirkastunut.
Meea lähtee illalla tyttöjen ilta -teemaisiin synttärijuhliin.
4 kommenttia:

 1. Oletpa taas tehnyt mukavia löytöjä, kaikki ne sopivat teille kyllä nappiin :) Olet sitten samanlainen kuin minä, että ei mitään värejä....jokin kiva tehosteväri olisi kiva, mutta mikä...ei uskallus riitä. Tuo tyyny on kyllä soppeli, tuo just sitä jotain... Nättiä teillä <3 äitikkä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä kivasti "täytettä" olohuoneeseen, on kai ollut vähän turhan tyhjä. No ei kai sitä isoa huonetta kovin äkkiä mieluiseksi sisustakkaan ainakaan ohuella lompakolla ;) Kiva, kiitos :)

   Poista
 2. Pienilläkin asioilla saa mukavaa muutosta aikaan, tyynyn värit on just hyvät teidän sohvalle:)
  "Kuuhullun" taulukin löysi kivan paikan!
  t. Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva saada vahvistusta, että ne oikeasti passaa meille ! :)

   Poista