tiistai 13. tammikuuta 2015

Kuvia mun "pikkulapsista"

Niklaksen päiväkodista pyydettiin toimittamaan kuvia ihmisistä, jotka ovat lapselle läheisiä. He tekevät omat plakaatit ja saavat ylpeinä esitellä läheisiään muille. Kävin läpi teetettyjä kuvia ja huomasin, etten edelleenkään ole teettänyt kuvia sitten vuoden 2011. Hääkuvia oli niin paljon teetettävänä, että niiden organisointi mappeihin tyssäytti koko hyvän systeemin teettää kuvia joka vuodenajan jälkeen.

Meidän neidistä on monta albumia kuvia, vauvakirjaan liimailtu tuon tuosta, mutta Niklaksen kuvat ovat jääneet tietokoneelle ja vauvakirjaakin täytetty vain harvakseltaan. Kuvat päiväkotiin saatiin, mutta kyllä minun on nyt otettava itseäni niskasta kiinni ja tehtävä albumi Niklaksenkin kehityksestä. Kuvia on kuitenkin onneksi tullut otettua.

Niin monta söpöä kuvaa löytyi selaillessani kuva-albumeita koneella. Voi oi.
 Pikkulapset ja pikkulapset... kovin on hupenevaista tämä aika!

6 kommenttia:

 1. Voi eikä kuinka ihana tuo ensimmäinen kuva on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli ihana löytää se tuolta tietsikan kätköistä, pääsi heti taustakuvaksi näytölle:) Otettu Kannuksessa ennen ekaa junamatkaa:)

   Poista
 2. Olikohan Mepsukan ensimmäinen junamatka..? Ihania kuvia, päivän piristys kun tulin täällä käymään ja näin nuo <3

  <3 Systerisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Hassua, että ne on ollut pieniä ;) vain kuvista sen kasvun ja kehityksen havainnollistaa kunnolla...

   Poista
 3. Voi mummun pikku rakkaat, ihan tässä tunteet muuttuvat kyyneliksi, se hetki kun ne on noin pieniä, on niin lyhyt, ihan niin kuin teillä, minun omilla lapsillanikin...Olette niin rakkaita, kaikki <3

  VastaaPoista