perjantai 30. tammikuuta 2015

6-vuotiaan tytön huone

Nyt varmaan alkaa olemaan lähellä viimeiset hetket siihen, että voin kokea oikeudekseni ottaa kuvia neitimme huoneesta esitelläkseni sen blogissa. Itsenäistymisen tuulet alkoivat puhaltaa pian koulun alettua syksyllä. En tarkoita uhmaikää, vaan sitä, ettei enää pyöritä äidin helmoissa. Koulun jälkeen kiirehditään omaan huoneeseen ja ovi menee perässä kiinni. Siellä on omat leikit ja jutut, joihin äitiä ei enää kaivata mukaan.

Sisustin vasta Meean huoneen uudestaan. Vaaleanpunainen väri vähän väistyi "päähuoneesta". Meean huone nimittäin jakautuu kahtia väliseinällä, joka on ihan kätevä juttu, sillä nyt barbi- ja petshopleikit saavat olla rauhassa levällään seinän takana useamman päivänkin ajan ilman, että sotku hyppii silmille.


Vähän ison tytön huoneen tuntua, mutta kuitenkin vielä tilaa leikeille löytyy. 
Kavereita käy lähes päivittäin leikkimässä. Se jos mikä on hyvä juttu.6 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen huone/huoneet Meealla, tämä sopiikin tosi hyvin Meean juttuihin ja leikkeihin, hyvä!! Viimeksi kun käytiin oli tämä Niklaksen valtakuntaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä osoittautunut näppäräksi näin. Ensin sänky oli taaimmaisessa huoneessa, mutta se oli vähän ahdas sillä lailla. Ja etuhuone sitten aina sotkun peitossa :)

   Poista
 2. Ihana oma soppi tyttösellä! Tunnepa on kiva kavereiden tulla leikkimään ja viettämään aikaa.
  Tuo onkin hyvä ratkaisu että varsinainen leikkitila on erillään.
  t. Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva Mimmi saada sinulta kommentteja. Ei ole tunkua kommettikentissä :) Onko sinulla blogia? Olisi kiva kurkata sinunkin elämääsi. Vielä tuo järjestely huoneessa toimii hyvin. Katsotaan neidin kasvaessa, miten käy, mutta on mahdollisuus vaikka vaihtaa huonetta.

   Poista
 3. Hei Elisa, olen niin saamaton kirjoittaakseni blogia, joten tyydyn vain katselemaan ja kommentoimaan toisten ihania sisustuskuvia :)
  Niin kuin taisin tuolla jo aikaisemmin mainita, asun ok-talossa jossa pikku remppaa tehty tasaisin väliajoin (isompaakin toki jo kaipaisi).
  Katson tietysti kaikki sisustus ja remppaohjelmat tv:stä ja unelmoin mitä kaikkea pitäisi tehdä. Mutta ei elämää ilman unelmia, eri asia sitten toteutuvatko ne joskus... :)
  Niin ja joo, sinun blogisi vetää puoleensa tietysti myös noiden huikeiden maisemien vuoksi joista olemme saaneet pilkahduksia kauniiden
  kuvien myötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla :) Sun pitää sitten heti vinkata, jos blogin pitoon ryhdyt :) Unelmat on kyllä tosi hyvä juttu! Mä en oo mikään remppaaja enkä edes tuunaaja, mutta kai sitä näin vanhan talon omistajana on myös pensseleihin tartuttava. Ja jos toiseenkin työkaluun... Rohkaisen kyllä tulemaan ja kokemaan nuo maisemat ihan ite! Jos vain mahkuja on! Laita viestiä jos niin ja tarvit hjelppiä asumisen ym. kanssa.

   Poista