perjantai 5. joulukuuta 2014

OnnenpäiväOlimme viime sunnuntaina koululla sytyttämässä jouluvaloja kyläkuuseen. Pukkikin siellä kävi ja lapset saivat pussissa muutaman karkin ja mandariinin. Kumpikaan lapsista ei pelännyt pukkia. Niklas oli saanut tavata pukin tänäänkin päiväkodin "tonttujuhlassa". Oli istunut sylissä ja halannut. Kun lähdimme päiväkodista, Niklas sanoi: Minä rakastan pukkia! Voi toista... :) Nyt he odottavat lunta, koska sitten "kuulemma" joulu tulee!

Lapset lähtivät viikonlopuksi Tromssaa kohti mummulaan ja me saamme miehen kanssa viettää lapsivapaan viikonlopun! Tämä on aivan äärimmäistä luksusta, mutta asia, jonka ei oikeastaan pitäisi olla ihan näin "luksusta", sillä jos näin nätisti sanoo, niin kyllä parisuhteemme tarvitseekin jo tosi kipeästi "hoitoa" ja tälläistä lapsetonta yhteisaikaa! Meillä kun on perheet niin kaukana, niin olemme koko ajan lasten kanssa. 

Tänään ajattelimme lähteä elokuviin ja huomenna vietämme pikkujouluja kolmen kaveripariskunnan kanssa. Pikkujouluruoaksi valikoitui - taddada daa - suomalainen kinkku! Minä ja Are saamme paistaa sen ja tehdä kastikkeen. Kaverini Tone on aikoinaan seurustellut suomalaisen miehen kanssa ja jäänyt kaipaamaan suomalaisia laatikkoruokia. Nyt hän koittaa pinterestin ohjeilla tehdä ainakin porkkanalaatikon! Veronica tekee jälkiruoan ja Charlotte hoitaa potut ja salaatit. Ja onhan tämä ainoa oikea pikkujouluruokavalinta, kun on sentään itsenäisyyspäiväkin! 

Ja jotta vielä saan purkaa tätä onnellisuuden suurta aaltoa, niin onnellinen olen myös siitä, että sain käydä tänään parturissa! Tukkaa tässä kasvatellaan, mutta olipas vapauttava tunne päästä niskavilloistaan ja freessata vähän mallia! Vielä väri tänään myöhemmin päähän niin tulee tosi hyvä!
Oikein ihanaa perjantaita! Pidetään itsestämme huoli!

6 kommenttia:

 1. Lapsivapaa vkl.. Varmasti melko luksusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepa.. arvaa monelta herättii... 13.30... :)

   Poista
 2. Teillähän makoisat eväät pikkujouluissa :) Tosiaan hyvä joskus viettää aikaa kahdestaan ilman lapsukaisten seuraa.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää ja pikkujouluja!
  t. Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvää itsenäisyyspäivää Mimmi!

   Poista
 3. Kyllä kuulostaa hyvältä, koko paketti :) Nauttikaahan nyt kun saatte <3 Oikein mukavaa itsenäisyyspäivää <3 äitikkä täältä toivottelee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äiti! Oli oikein onnistunut ilta :)

   Poista