lauantai 1. marraskuuta 2014

Video !

Ja missähän aivon sopukassa tämäkin ajatus syntyi... Myönnettäköön, että uteliaisuus tässä taisi voittaa, kun mietein Iholla-sarjaa seuranneena, miltä itse kameran edessä näyttäisi tai kuulostaisi. Kuinka paljon (tai vähän) sitä omasta ulossaannista tietää? Sitä piti testata ja oli erittäin opettavainen kokemus. Onpahan sitä vain aivan erilainen kuin kuvittelee olevansa! Näkevätkö tutut minut minuna vai tekeekö "vallitsevat olosuhteet" käytöksestäni ja puheestani erilaisen? Oli ainakin vähän vaikeuksia rentoutua ja löytää sanoja suuhun!


Ei minusta videobloggaajaksi olisi, eikä minusta sitä tule. Että jääköön tämä tähän testailuun. Mutta videoiden kanssa värkkääminen on hauskaa puuhaa ja voisin hyvin kuvitella tekeväni jonkun sorttisia perhe-elämää sivuavia klippejä tai esimerkiksi ottaa luontokuvien sijaan pieniä videoja. Voin kyllä toisenkin kerran hypätä itse videoitavaksi, mutta sitten pitää kyllä sanottavat suunnitella etukäteen :)

Sunnuntaisin on meidän kylällä loppis-päivä, eli käytetyn tavaran kauppa auki. Vanhaa harrastusta viritelläkseni, voisin ottaa loppis-kierroksen tavaksi ja postailla sitten mahdollisista löydöistä.

Tämmösillä mietteillä täällä tänään!
Olisi kiva jos jaksaisitte jättää kommentin, niin näkisin, että onko vanhat lukijat jaksaneet pitää blogini listoillaan!8 kommenttia:

 1. Jatka vaan videoblogia...ihanaa katsottavaa ja kuultavaa, jään odottamaan innolla jatkoa <3 t. äitikkä


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että sinä käyt täällä lukemassa ja kommentoimassa :)

   Poista
 2. Mä olen Elisa ihan samoissa mietteissä. Kun kuvaan Taraa niin yritän olla puhumatta koska oman äänen kuuleminen on kauheinta maailmassa. Haluaisin kuitenki kovasti kans päästä Iholla sarjaan niin sais ihan eri kuvan omasta elämästä, mutta onhan tästä bloggaamisesta jo jäänyt ihania muistoja. Juuri eilen katsoin tunnelmia mitkä vuosi sitten.
  Mistä olet muuten kotoisin? Murre kuulosti jotenkin niin tutulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule; Lampilta! Että ihan ollaan samoilta seuduilta!
   Sulle kyllä jää tosta blogista aivan mielettömän hieno aikajana teidän elämästä, uskomatonta, että oot noin tiiviisti ja säännöllisesti jaksanut postata. Mutta ei muuta ku hakupaperit vetämään jos et ole jo laittanut, ehkä nähdään sut teeveessä :)

   Poista
  2. Mä olenkin ollut yhden kesän Lampin Valiolla töissä ja muutama kampaaja kaveri on lampilta. Uskalletaan sitä pohjanmaaltaki nähtävästi lähteä maailmalle ;)

   Poista
 3. Hei Elisa, kiva video! Vilautapa vielä sitä merta videolla, meri on minulle jotain ihan mahtava suurta ja ihmetystä aiheuttavaa. Olen ihan haltioitunut kun saat asua tuollaisessa paikassa :)
  t. metsän keskeltä Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, pitääpäs laittaa videokamera surraamaan :) Kiva kun kommentoit!

   Poista