perjantai 14. marraskuuta 2014

Sarjassamme huonekalujen pyöritystäNyt on pöytä palannut alkuperäiseen paikkaansa huoneessani. Aamukahvit on mukava juoda uutisia ja maisemaa katsellen.

Lähetin tänään kaksi työhakemusta ja vatsassa on kourallinen perhosia. Olisipa upeaa kun työpaikka siirtyisi lähemmäksi kotia. Mää luulen, että se on avain roolissa mun jaksamisen kanssa.
Nähtäväksi jää!

Meea menee huomenna kaverisynttäreille. Meean omat synttärijuhlatkin lähenevät ja voisi aivan hyvin harkita jo leipomista joulukuuta ajatellen. En kyllä tiedä, tulenko sotkimaan sormiani jauhoihin laisinkaan vai jääkö koko leivontahässäkkä miehen harteille. Tein mää kyllä sille isänpäiväkakun, norjalaisen "verdels beste", marenkia ja vaniljakermavaahtoa, ja onnistuin ihan kohtalaisen hyvin. Marengin päällä olleet mantelilastut vain pääsi vähän kärtsäämään. Ehkä siis voisin uskaltaa leipoa toisenkin kerran.2 kommenttia:

  1. Kiva huomata, että olet perinyt huonekalujen vaihtoinnostuksen minulta :D tein sitä useinkin, silloin kun te olitte pieniä, se aina piristi kummasti ja toi vaihtelua..iskä ei aina tiennyt mihin sänky oli siirretty...:) Toivottavasti saat sen yöpaikan Sortlandista, peukutan kovasti sen puolesta <3 Niin, Meean synntäriaika lähestyy, viime vuonna olimmekin silloin siellä, voi onko siitä jo vuosi aikaa!! Kyllä se aika vaan rientää. Olisipa niin ihanaa tulla sinne päin, mutta on se ihanaa kun te jaksatte tulla tänne jouluksi..odotan niin kovasti <3 Olisitte voineet tulla aiemmin ja oltais juhlittu Meean synttärit täällä;) Nyt vaan leipomaan sen seittemän sorttia..niin sanonta kuuluu! Rakkaudella äitikkä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin se aika kyllä kuluu tosi vauhdikkaasti. Varsinkin tämä syksy mennyt kuin siivillä - juurihan se oli kesä! Meealle tulee useammat synttärijuhlat, kun luokalla on 19 oppilasta, jotka kaikki halutaan mukaan. Niinpä ollaankin sovittu kahden muun äidin kanssa, joiden lapsilla on joulukuussa synttärit, että pidetään luokkalaisille yhteissynttärit. Päästään vähän helpomalla. Toiset synttärit pidetään sitten kotona Meean kavereille, jotka eivät ole samalla luokalla. Se odottaa innoissaan... :) Ja sittenhän me jo pian tullaan sinne. Pidetään nyt peukkuja kelien suhteen! :)

      Poista