keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Ei kissa karvoistaan pääse

Vai koira? Ei miten sitä sanotaan? Mutta, täällä sitä ollaan jälleen!

En tiedä onko minulla paljon sanottavaa, mutta on se blogi hieno olla valokuvien julkaisua varten. Harmiksi se uusi alusta ei toiminut. Olen käyttänyt viime aikoina valtavasti instagramia, joka täyttyy lähinnä maisemakuvista. Jos se saattaa kiinnostaa, niin minut löytää sieltä nimimerkin takaa elisa_vii.Haastan itseni valokuvaamaan enemmän, vielä kun valoa riittää. Tiedättekö, minun ei tule valokuvattua ilman blogia! Ja se on ollut harmillista. Monet kivat hetket jääneet ikuistamatta. Vaikka en ole järin hyvä kuvaaja, ainakaan teknillisesti, niin minulle tuottaa mielihyvää katsella asioita ja maailmaa etsien kauneutta. Sisälläni on suuri halu ikuistaa kaikki näkemäni kuviksi tai videoiksi. Olisin ehdottomasti kuulunut ammatillisesti median pariin!

Katsotaan miten onnistun kuvaamaan nyt, kun blogi on avattu.
Kiitos äiti kannustuksesta!


I am trying to get this blog back to life. It is a shame that I don't go out for photoshooting without having a blog. I tried to have a blog in another platform but it didn't work out. I challenge myself to take more pictures, which is something I really enjoy. I have regrets that I didn't listen to my passion when I made my career choice many years back. Let's see how this ends up! 

4 kommenttia:

  1. Mukavaa, että tätäkin kautta pääsen osalliseksi elämäänne :) Ei ole myöhäistä vieläkään suuntautua median pariin jos se kiinnostaa..t. äitikkä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei myöhäistä mutta monessa suhteessa mahdotonta enää opiskella. Haleja ja pusuja <3

      Poista