torstai 17. huhtikuuta 2014

¤ På tur ¤

Viime sunnuntaina lämpöasteet hipoi kymmentä ja aurinko helli Sortlannin seutua. Kaikki olivat ulkona: toiset rannalla, toiset terasilla ja toiset tekivät "vuoriretken", niinkuin me. Viimein saatiin koko perheen retki aikaiseksi. A ei ole aiemmin ollut mitenkään innokas retkeilijä ja kun Niklas on ollut niin pieni, ettei jaksaisi kävellä koko matkaa. Meidän oli tarkoitus hankkia sellainen kantorinkka, mutta eipä saatu aikaiseksi ja nyt sitä on enää turha hankkia.


Paljon me jouduttiin Niklasta ottamaan reppuselkään, mutta käveli tuo paljon itsekin.
Kiivettiin kaksi tuntia ylös, kun eksyttiin vähän reitiltä. Suunnistettiin ylös omia reittejä, joten maasto oli hieman hankalampaa ja kun minulla oli vielä Niklaksen paino, oli siinä ihan kiitettävä treeni yhdelle sunnuntaille. Energivaje paikattiin suklaalla "huipulla" :) Kohta uudestaan! 

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä ja varmaan oli mukava reissu. Olikohan tämä sama paikka jossa kävimme sinun ja iskän kanssa? Näytti tutulta...mutta oli jotain erilaista näkymää myös...siellä näytti olevan aivan upea sää; lunta ja silti lämmintä! Lapsetkin nauttivat, Oih, sinnepä nyt haluaisin <3 äitikkä

    VastaaPoista
  2. Sama paikka! Sinne ja monelle muulle sitten kun tuutte!

    VastaaPoista