sunnuntai 16. helmikuuta 2014

¤ Loma mielessä ¤

Nimittäin talviloma Suomeen! Tässä sopivasti sairastelen lomaa edeltävästi, että lomalla voi olla iskussa :) Toiset on tunnollisia työntekijöitä ja sairastaa vapailla, niin minulla se on kyllä aina alkuviikko ja mieluiten ennen lomia! Pitäisi varmaan ottaa tuota kalanmaksaöljyä siinä missä muutkin, jos pysyisi paremmin terveenä. Työn ja lasten kautta saan kyllä mukavasti altistusta. Töissä "joudun" suositella kalanmaksaöljyn käyttöä, mutta itse otan D-vitamiinin purkista.

Oli vähän vaikeaa istua parturituolissa eilen, kun tauti oli alkamaisillaan. Tiedättehän, aivastuttaa ja nokka valuu... Eihän siellä istuttukkaan kuin reilu kolme tuntia! Oli muuten ensimmäinen ja mitä todennäköisimmin viimeinen kerta, kun värjään hiukseni parturissa täällä. En tiedä, missä hinnoissa eri puolella Suomea liikutaan, mutta minusta tuo maksamani 250 euroa lyhyen/puolipitkän tukan raidoista ja hiusten siistimisleikkuusta oli yli kipukynnyksen ja reilusti. Olisi ollut varmaan fiksua tiedustella se hinta ensin, mutta kun leikkaus oli viimeksi sellaisen 70 euroa, niin ajattelin, ettei muutama raita tee enempää kuin 150 yhteensä. Saattoi olla, että en osannut kertakaikkiin ilmaista itseäni oikein parturille, sillä tarkoituksesta poiketen niitä raitoja tuli sen verran, että olen lähes blondi. Kyllä vähän eilen itketti: ei onneksi se tukka, vaan se raha. Onneksi olo lohdutuskainalo, mihin käpertyä :)

En ehdi varmaankaan nyt hetkeen blogin ääreen, kun illat pakkaillaan ja keskiviikkona lähdetään kohti Pohjoista. Tjuhuu!! Menemme mieheni äidille yhdeksi yöksi ja torstaina ajamme Kilpisjärven kautta kohti Keski-Pohjanmaata. Tulee ihan mahtava loma! Miehen kanssa otamme alkuun miniloman kahdestaan ja olemme tulevan viikonlopun Jyväskylässä. Sitten ollaan vielä 5-6 päivää vanhemmillani.


Yksi kuva pitää joka postaukseen löytyä. Kirppislöytö tämä veistos,
joka jollakin tapaa puhuttaa, mutta etsii vielä paikaansa meiltä. 
Tästä tulee mieleen myös ihana kummitätini Marra,
jolla on koti täynnä ihanaa taidetta :)
Palataan jossakin välissä asiaan!

Halauksin, Elisa4 kommenttia:

 1. Huih, ihanan kallista ;D Mulla kampaajakäynnit (leikkaus+väri/raidat) maksaa 75-125e.. 75e on Kannuksessa ja tuo reilu satanen menee täällä kaupungissa. En oo kyllä käynyt kampaajalla kesän jälkeen, joten en varmaksi tiedä vuodenvaihteen jälkeisiä hintoja :)

  Tervetuloa tännepäin! Enkeleitä kyytiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, Suomessa se verotus kiristyi.. Aika hauska sattuma, että se joka leikkasi mun tukan, oli kerran kätnyt Suomessa ja oli nimenomaa Kokkolasa leirikoulusa :) Kiitos enkuleista, toivotaan, että pysyvät tosiaan matkassa <3 Ens vkolle suunnittelette sitten pyrähdystä Sykryyn! Tai sitte me ajellaan teille päiväkahveille :)

   Poista
 2. Nauttikaa lomasta ja suomi herkuista :)

  VastaaPoista