maanantai 10. helmikuuta 2014

¤ Laminaatin alta löytyy kultaa ¤


Meillä on joka huoneessa vähän erilaiset laminaatit. Edellinen asukastäti suosi vain mäntysuopaa,
joten lattia oli hyvän tahnakerroksen peitossa. Nyt se on alkanut jo luistamaan sukalle :)
Niklaksen huoneessa on sellainen pieni erillinen huone/tila, jota käytetään nyt väliaikaisesti varastona, kunnes siitä jossain välissä vapautuu nukkumissoppi ja itse huone jää leikeille. Siellä lattia on joitakin senttejä alempana ja paljastaa, minkälainen ihana lattia laminaatin alla piileksii. 

4 kommenttia:

 1. Harmi, ei taida olla ihan käyttökelpoisin lankkulattia. Vanhat hyvin tehdyt lattiat on niin ihania vaikka en muuten olekkaan mikään antiikki ihminen...

  VastaaPoista
 2. Oi, mahtava löytö! Aiotteko laittaa lankkulattian esiin? Puulattian narina on niin viehättävää ja luo ihan oman tunnelmansa.

  VastaaPoista
 3. Vau! Olispa ihana! Vaikka tuo laminaattikin on kaunis :)

  VastaaPoista
 4. Ilman, että tästä asiasta kauheasti tiedän, voisin olettaa, että lautalattiat voisi saada kelpo kuntoon. Se tarkottaisi mielipuolista hiontaa ja käsittelyä. Työmäärä varmasti aivan hurja. Ei me olla lattioita repimässä... ensinnäkään, mies vain naurahti ajatukselle, ettei ikimaailmassa. Toisekseen, mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmaa meidän elämäntilanteessa. Jos tietäisi, että täsä loppuelämä asutaan, niin voisi laittaa harkintaa, kun lattiat on aika uusia.
  Tämä on kääntöpuoli, kun ostaa vanhan valmiiksi remontoidun talon. Jos olisi itse talon kunnostanut, olisi lattiat todennäköisemmin esille niiden kunnosta riippuen.

  MUTTA, ihana kun tuo yksi tila on vanhalla lattialla - siitä tulee söpö nukkuma-alkovi! :)

  VastaaPoista