maanantai 27. tammikuuta 2014

¤ Second hand on kingii ¤

Siinä missä toiset saavat puistatuksia käytetystä tavarasta ja kierrätyksestä, minä saan säväreitä. Sen te jo tiesittekin. Voisin kierrellä ja ostostella vain käytettyä tavaraa, mikä on todella hankaloitunut tänne muuton myötä. Täällä ei tunneta kirppareita... Täällä on yksi käytetyn tavaran kauppa, joka myy ihmisten lahjoittamia tavaroita ja sieltä saattaa joskus löytää jotain tuunattavaa. Sitten on niitä tapahtumia, kun urheiluseurat ja vastaavat keräävät rahaa sillä muotoa, että ihmiset lahjoittavat heille tavaraa pois nurkista pyörimästä ja he myyvät ne muutamalla kruunulla eteenpäin. Facebookissa myydään jonkun verran huonekaluja, jotka näyttävät tekevän hyvin kauppansa. Hinnat noilla sivuilla ei vastaa ollenkaan kirpparihintoja. Mutta näin tämä tilanne on meidän kaupungissa - toisessa kaupungissa voi olla useampi kierrätyskeskus/antiikkikauppa/tms ja kierrätys kukoistaa. Me asumme saarella, josta on pitkät matkat lähikaupunkeihin, joten oman kaupungin antiin on tyydyttävä! Ja niin kauan kuin joskus jotain löytyy, on sekin aivan riittävää!

Jotain kehystettäväksi


Jotain koristeeksi...
Mikähän on tämän vanhan veistoksen tarina...


Ps. Kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. 
Kommentoikaa useemmin. Sama tyyppi näitä vaihtelevia
postauksia aina kirjoittelee ja näyttää tarvitsevan teidän
tsemppejä!

3 kommenttia:

 1. Mä kirjoittelen sulle tuohon aiempaan postaukseen paremmalla ajalla. Ihania löytöjä oot tehnyt ja niin syviä ajatuksia tuossa edellisessä. Joista tunnistin ihtenikin. Iso halaus täältä <3

  VastaaPoista
 2. Iso halaus <3 Muistin kuule juuri, että mulla jäi joulun alla se lehti sulle ostamatta ja laittamatta. Anteeks harvapäisyyteni!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kuule haittaa. Enpä olis ihtekään sitä enää muistanut :D

   Poista