maanantai 20. tammikuuta 2014

¤ Ripaus vaaleansinistä ¤

Joulun jälkeen iski kauhea inho punaista kohtaan ja kaikkea sitä tavaraa, jota oli jouluksi esille nostanut. Kun sai kerättyä kaiken laatikoihin, iski tyhjyyden tunne. Oliko täällä näin tyhjää ennen joulutavaroiden esille laittoa, vai tuntuuko vain? Piti käydä palkkapäivän jälkeen kaupungilla pyörimässä ja jotain uutta sai sieltä mukaan. Uutta ja uutta... Vaaleansininen maljakko ja kirkas kynttilänalusta lähtivät mukaan käytetyn tavaran kaupasta muutamalla kruunulla. Tein tälläisen pienen asetelman: kivet ovat kerättyä täältä meren rannalta ja simpukat ovat tuotu Bulgariasta minun ensimmäiseltä ja toistaiseksi viimeiseltä etelän reissulta. Helmet ovat rikki menneestä rannekorusta. 
Vaaleansinisestä tai savunsinisestä tai harmaansinisestä on tullut lempivärini kuluneiden parin vuoden aikana. Nyt se löytyy minun neutraalista olohuoneestani. Jännäksi käy, kuinka kauan sitä pystyn pitämään... Yhden harmaan vitriinin ostin alesta myös, sellaisen seinälle kiinnitettävän, joka muuttuikin sinertäväksi olohuoneessamme. Jaiks... Mutta voihan sen tarvittaessa maalata? :)


4 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis asetelma :)

  t.Mari

  VastaaPoista
 2. Hieno asetelma, sininen väri ja sen eri sävyt olivat myös Urho-papan lempivärit....(kivijalka:) ) Minä tykkään myös harmaansinisestä/ siniharmaasta! t. äitikkä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää luulin, että se oli vain se sähkön sininen, josta pappa tykkäsi :) Me ollaan sitten ihan samiksia värimaun suhteen =)

   Poista