lauantai 16. marraskuuta 2013

¤ Viikonlopusta seuraavaan ¤Todella mukavaa, kun ainakin blogissa voi unohtaa harmaan arjen kokonaan ja hypätä vain viikonlopusta seuraavaan. Tosi elämähän on aivan eri. Niinhän sen kuuluu mennäkin! :) Olen pyrkinyt rauhoittumaan viime viikkoina ja tiedättekö, olen löytänyt rauhan niin, että voin istua ja katsoa Youtubesta, miten sitä virkattiinkaan. Huomaan, että lapsenihan on kasvaneet ja ihan uudenlainen sivu on elämässä sinällään kääntymässä. Ihan mahtavaa oppia jotain uudestaan, kuten virkkausta. Villasukan ohjekin löytyy videona niin, että aivan tässä joutuu lankakaupoille lähteä.

Meillä on myrsky. Todella voimakas tuuli. Onneksi se "tosi myrsky" ei aivan ulotu meille asti, jos ennusteet pitävät paikkaansa. On ennustettu 14-18 metrisiä aaltoja. Mahtavaa asua vain parinkymmenen metrin päästä merestä! Tässä vieressä meri on meren poukama, joten aivan villiksi meno ei täällä pääsisikään. Taas saa oppia ja kokea uutta uudessa kotimaassa.

Mieheni joutuu uudestaan puukon alle -- kun joskus jonossa tulee hänen vuoronsa. Kyllä se päätä painaa alas ja tuntuu raskaalle ajatukselle: leikkauksen jälkeinen aika on raskasta miehelle, mutta myös koko perheelle. Tällä kertaa leikkaus on myös edellistä isompi. Kivuista on kuitenkin päästävä ja käsi saatava toimivaksi. Töihinkin joskus, mutta ei ehkä samaan ammattiin. Taas on paljon asioita mietintämyssyssä, mutta pitää ottaa se myssy välistä poiskin ja tuulettaa. Vaikka sitten tuossa "pikkumyräkässä".
Onnea on äiti, joka säilyttää lapsensa askarteluja. Joskus ala-asteella olemme ilmeisesti puupaloja liimailleet! Made by Elisa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti