torstai 21. marraskuuta 2013

¤ Tänään valkoista, huomenna mustaa? ¤

Olemme saaneet nauttia lumesta (ja lumitöistä), kun taivas on kaatanut lunta kuin saavista viime päivät. Pakkastakin on ollut muutama aste, joten ulkona on ollut varsin kivan näköistä. Oli tarkoitus ottaa teille vähän ulkoa kuvia, mutta kuinkas kävikään, kameran akku jäänyt lataamatta. Huomenna se on jo liian myöhäistä, koska on luvattu vesisateita ja koko komeus peseytyy pois. Todella kurjaa! Lumi tekee niin paljon valolle, kun sitä täällä tosiaan tähän vuoden aikaan ei kovin paljoa esiinny. Jos on pimeää ja kaupan päälle sataa vettä ja on liukasta, vetää se kyllä eittämättä mieltä vähän alakulon puolelle. Sää vaihtuu todella tiuhaan ja vähän pysyvämpää lunta voi odottaa vasta tammi-helmikuulla. On epätyypillistä, että täällä olisi jouluna lunta. Kuulemma kuitenkin sekin on mahdollista! Ja onhan se upeaa aikaa se kevättalvi sitten, kun on sitä lunta ja aurinko tulee takaisin, eikä täällä ole niitä hirmupakkasia koskaan!Kuvassa meidän toinen portti, jota pidetään aina kiinni. Myrsky repäisi sen viime viikonloppuna kuitenkin auki, joten on nyt köytetty vain joillakin remmeillä väliaikaisesti :D Niin ja tämä kuva on otettu ikkunan läpi mun huoneesta ja naapurin talo näkyy kuvassa. Tässä nyt vain lähinnä tätä lumitilannetta ajattelin teille esitellä, ennen kuin se sulaa...8 kommenttia:

 1. Niin ihana, kun on kunnolla pakkasta ja lunta!! Tai siis kunnolla pakkasta, mutta täällä oli paikoitellen 11 astetta pakkasta aamulla, kun ajelin töihin.. toivottavasti kestäis ja säätiedote olis väärässä.. Pakkanen tuoksuu kerta niin hyvälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hui, niin kylmää :) No onhan meidän välillä, öö 50 kilsaa? Joo, aivan mahollista sekin, että säätiedotukset vaihtuu ja pakkanen pysyy. Sormet ristiin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sun pitää lähteä Norjan lomalle :)

   Poista
 3. Voi taivas kuinka ihanan näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lumi tekee kyllä maisemalle tosi paljon!

   Poista
 4. Täällä etelässä ei ole näkynyt vielä mitään huurretta ja jäisiä autonikkunoita kummempaa. Ja vesisadetta. Tästä välitilasta olisi jo kiva siirtyä samanlaisiin tunnelmiin kuin teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ja siellä on kyllä niin eri ilmasto... Tuntuu aivan eri mailta etelä ja pohjoinen! :D

   Poista