sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

¤ Tapahtui onnettomuus ¤

Minun tietokoneeni otti joku aika sitten lopputilin. Lakkasi toimimasta. Ensin toimi hiljaksiin, mutta kuvia siirtäessä lamaantui täysin. Kai sitä vielä yritetään elvyttää, mutta ennuste on huono. Siksi en ole päässyt näyttämään teille uusia kauniita kuvia. Olette jo hetken joutuneet tyytymään iPad-kuviin. Mieheni koneelle minua ei kamerapiuhoineni päästetä. Tiedätte kai, että kuvat ovat koneelle iso lasti... Se varmaan tapahtui pikku kannettavallenikin. Sulloin sen liian täyteen rakkaita muistoja, koekuvia, täydellisiä maisemakuvia. Ei vain enää jaksanut.

Kaverimme Tero otti koneeni huomiinsa ja kai lupasi tehdä kaiken voitavan. Kuinka kauhea ihminen olenkaan, kun olen jo kääntänyt katseeni eteenpäin ja alkanut haaveilemaan uudesta. Myönnän jopa näin salaisesti, että toivon hieman, että mitään ihmeitä ei vanhan suhteen tapahtuisikaan. Meidän perheeseen kun joulun alla tuli tämä tabletti sohvaperunana olon kaveriksi, niin samalla kannettavaa ei tullut enää tarkoitukseensa käytettyä. Haaveissa siis siintää pöytäkone jykevällä suoritusteholla ja mielettömällä määrällä tallennustilaa. Iso resoluutioinen näyttö olisi melko tärkeä kuvan käsittelyn kannalta. Sen avulla saisi esimerkiksi väreistä kaiken irti, mutta kuvan pysymään realistisena. Tämänkin on a.k oppinut kantapään kautta: kuva alla näytti läppärillä hyvältä, mutta mieheni tietokoneen näytöllä siinä on ihan pikkasen liikaa tuota värikylläisyyttä!
Sittenhän se tietokone näyttäisi kuitenkin ulospäin valoisalta, kevyeltä, jokseenkin naiselliselta. Olisiko se sitten jopa omenatuote.

Rahapussiin kurkatessa tulee kuitenkin ikävä sitä vanhaa, joten

hyviä uutisia odotellessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti