perjantai 1. maaliskuuta 2013

Its gonna be alright.. or not!

Nyt on siivottu siivottu ja siivottu. Olo kevenee, kun saa nurkat järjestykseen.
Aurinko on paistanut komeasti. Oli tosiaan sairaspäivä, kun yöllä valvottiin vatsakipuisen pikkumiehen kanssa. Jotain pientä kulkutautia lapsilla, mutta aivan voimissaan ovat kuitenkin. Tuli varmaan jäätyä kotiin vähän väärällä hälytyksellä.
 
 
 
Kauhea kun tuosta pikkupojasta on tullut iso. Kuitenkin tuntuu, että Meea oli tuossa iässä paljon vielä isompi. Mepsukka ei ollut montaa kuukautta Niklasta vanhempi, sillon kun synnytin tuon hurmuripojan. Ja Meea tuntui olevan jo aivan omatoiminen pikkuneiti, vaipatkin oltiin jo muistaakseni jätetty. Nämä kaksi kultakimpaletta on kyllä niin mahtavia tyyppejä, että ei sanat riitä kertomaan.
 
 
 
Saatiin tieto, että meidän laina-asia käsitellään tänään jossain kokouksessa.
Ehkäpä se on eteenpäin. Vuokranantaja ei aikonut joustaa meille lisäaikaa.
On tilannut tänne ammattilaisia toukokuun ekalle päivälle.
Tasan kaks kuukautta.
 
 
 
Meille tuli yövieras ja tytöt pitävät hyvästi metakkaa vintillä. Niillä on hauskaa. Niklas vetää unia ja A laittaa jotain superhyvää pitsaa meille pitkän kaavan mukaan. Mää koitan vetää ajatuksia kasaan ja huokasta syvään. Jännittää, pelottaa, hirvittää mitä tapahtuu. Pitää vain jälleen kerran toivoa siihen, että kaikki järjestyy.
 


3 kommenttia:

 1. Täällä jännätään teidän kanssa ja odotetaan hyviä uutisia <3 Kaikki järjestyy!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tällästä tsemppiä ja tukea taas kaivataan :)Nyt olis ihan nätti paritalon puolisko myynnissä. Toivotaan, että ehdittäisiin tähän junaan!

   Poista
 2. Ilmottelet sitten kun asioihin tulee selvyyttä! Ootte ajatuksissa! <3 Ja lapsukaisille hirmusesti suukkoja ja haleja tädiltä <3

  VastaaPoista