sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Äitienpäivänä

Norjassa on tänään äitienpäivä. Meinasi mennä ohitse, mutta perjantaina vieraillessani kirjakaupassa, tulin nähneeksi ständin: Morsdag 10.2. Oli sitten kaupungilla muuallakin postereita kauppojen hyllyillä ja ikkunoissa. Feissarin perusteella norjalaiset äidit saavat aamupalan (sänkyyn), pieni lahja tai/ja kukkia ja kortti :) Minulla on tänään oikeastaan ensimmäinen kunnon äitienpäivä... Koskaan emme ole aiemmin voineet päivää juhlistaa tätä perhejuhlaa, koska mieheni on ollut töissä. Sain ihania kukkia, Meea koristeli kakun ja hukutti ihaniin piirrustuksiin. Heräsin aamulla vohvelin tuoksuun ja nyt päivälliseksi on tekeillä ranskalaisia (omatekoisia), kanan filettä ja kermakastiketta by A! Ollaan myös ulkoiltu ja käyty sunnuntai-ajelulla tsekkaamassa yhtä taloa, jota mennään tarkemmin katsomaan tiistaina ;) Ihana päivä!
 
 
PS. Kalamuija: se haaste meni ihan pommiin - Kuinka mää muistan ottaa ne kuvat niistä ruoista? :)
 
Hyvää äitienpäivää myös muille norjansuomalaisille äideille!
 
 

3 kommenttia:

 1. Hyvää äitienpäivää:)
  Ja älä huoli. Otat kuvia myös ensi viikolla ja kun 7 kuvaa kasassa niin julkaiset. Se että onko oikeesti syöty ma sitä ja ti tätä ei ole väliä vaan että jaat ideoita meille muille. Mitä teillä syödään arkena:) Tsemppiä. Toi on ton haasteen vaikein juttu.. muistaa:)

  VastaaPoista
 2. Mulla olis toivepostaus kaikista A:n ihanista ruoista! Siis ohjeita kehiin :)

  VastaaPoista
 3. Meillä meni äitienpäivä melkein huomaamatta ohi, itse en tiennyt päivästä mitään :) Iltapäivällä ystäväni kuitenkin pyöräytti meille äideille suklaakakun. Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista