lauantai 19. tammikuuta 2013

Täälä ollaan!

Täällä ollaan, mutta jotain unohtui meiltä Suomeen, minkä vuoksi blogin kirjoittaminen on tauolla, nimittäin läppärini! Onhan meillä tätä tekniikkaa, padit, puhelimet ja pöytäkone, mutta ei ole sama kirjoittaa kuulumisia niillä. Joulun ajan kuvatkin ovat vielä muistikortilla, kun käytän läppäriä niiden muokkaamiseen ja säilytykseen. Appiukko tuo koneeni kuitenkin huomenna, toivon ;)

Meillä vaihteeksi sairastellaan :) jotenkin ei jaksa siitä puhua, mutta kunnon flunssat on päällä. Uudessa työssä on aloitettu ja ihan hyvin on mennyt, mutta viihtyminen on kysymysmerkki ajomatkojen vuoksi, joihin menee reilu kolme tuntia päivässä. Enkä ole henkilökohtaisesti toipunut Suomen reissusta... Kun tulimme Norjaan, ahdisti enkä tullut kotiin. 

Mutta, katsotaan taas, kun täällä kelit paranee ja aurinko palaa, että millä mielin ollaan. Pääsee taas valokuvaamaan, kun valo palaa <3

Nyt lasten viereen patjalle vaakaan kahtoon risto räppääjää! Se ihana auttaa suomi-ikävöintiin!

10 kommenttia:

 1. Tota fiilistä on liikkeellä. Aurinkoa odotellessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Kyllä tuli parempi olo kun pääsi päivänvaloon, vaikka aurinko ei vuoren takaa vielä esiin tullut :)

   Poista
 2. Hei! Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Jaksamista ja pikaista paranemista! Oli ihana nähdä teitä joulun aikaan <3 Tytöillä meni leikit niin loistavasti yksiin :) Toivottavasti ikävä hellittää - ootte pärjänneet siellä hienosti! Aurinko taas palaa ja piristää eloa ja oloa kummasti.
  Risto Räppääjä on niin hyvä. Meidän pitäis kans ostaa omia, kun niitä vois kahtoa koko ajan. Nyt on menty kirjaston lainoilla :)
  Halaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Niklas loitti yskimään ja kuume nousi viime yönä, että vielä kotona jatketaan.
   Huooh, joo kyllä mustakin ihan hyvin. On vain niin yksinäistä kun tietää, ettei kukaan voi vahingossakaan tulla käymään eikä meillä ole kyläpaikkoja. Yhdistä diihen kurjat ilmat ja sairastelu niin kyllä vetää apeaksi :(
   Keväällä varmasti taas helpottaa.

   Poista
 4. Mitä kuvankäsittelyohjelmaa sä käytät? Mä oon yrittänyt muokata blogia omannäköiseksi ja olis ihana käyttää aikaa myös kuviin. Nyt oon laittanut sellaisia, kun niistä on sattunut tulemaan. Kokeilin Picmonkey-nimistä ohjelmaa, mutta siinä ilmaisversiossa oli aika vähän muokkausmahdollisuuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän Lightroom -ohjelmaa. Otan kuvat raw-muodossa, muokkaan ja säilön. Ennen blogiin laittoa teen niihin tarvittaessa vielä muutoksia photoscape-ohjelmalla, joka on ilmainen ja hyvä :)) Kiva, että innostuit tekemään blogistasi vieläkin omanäköisemmän :)

   Poista
 5. Pikaista paranemista!! Meillä on kanssa sairasteltu alkuvuosi, nyt näyttää kuitenkin jo paremmalta... :) Ja kyllä täälläkin jäi hienoinen Suomi-haikeus päälle viikonlopun kotimaan pikavisiitin jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pienin perheen jäsen vielä kuumeilee öisin, joten nyt onkin kohta viikko sairastettu. Pitää pohtia tuota suomi-haikeutta/ikävää vielä oikein postauksen muodossa. :)

   Poista