sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Asunto-ongelmia

Nyt loppui innostus teemapostauksiin :) Olisihan niitä voinut vielä jatkaa materiaalin puolesta, mutta siitä tuli tylsää. Sen sijaan voin jakaa kanssanne uutisen: eilen vuokra-emäntämme kiikutti kirjeen ja kertoi, että joutuu potkaisemaan meidät pellolle. Hän alkaa remontoimaan taloa (sitä tämä ehdottomasti kaipaa) ja meidän elomme tämän katon alla voi jatkua vain huhtikuun loppuun saakka. Jahans, mitäs me nyt... Mitään ostettavaa ei kyllä markkinoilta tällä hetkellä löydy ja toiseen vuokra-asuntoon miestäni ei kyllä taida täällä saada, jos nyt sellaista löytyykään. Mutta on meillä nyt pari kuukautta aikaa uuden asuinsijan etsimiseen - pitäkää sormet ja varpaat ristissä.
 
Talofirmat ostavat Sortlandiin kaavoitetut tontit ja myyvät ne talon kanssa paketissa. Tälläisiä paketteja olisi useita tälläkin hetkellä tarjolla. Rakentaminen ei meidän tuloilla kuitenkaan valitettavasti taida tulla kyseeseen. Tässä muutama talomalli, jotta saatte käsitystä, minkälainen talo/pohjaratkaisu on tyypillinen.
  
 
Boligen Alvheim

7 kommenttia:

 1. Asiolla on tapana järjestyä:) Ehkä tämä oli potku eteenpäin. Jännityksellä jäämme odottamaan mihin päädytte. Peukut ylhäällä täällä:)

  VastaaPoista
 2. Joo eiköhän me jotain keksitä :))

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti järjestyy!! Minun mielestäni ihan hienoja taloja ja pohjaratkaisuja. Molemmat kelpais mulle, tuo toinen on ehkä tyyriimpi, mutta mun mielestä ihan kivan oloiset pohjaratkaisut:-)

  VastaaPoista
 4. Hei anonyymi. Minäkin tykkään niistä kovasti, mutta käyttäisin vähän enemmän tilaa makuuhuoneisiin. Kiitos tsempeistä :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä asiat siitä suttantuu... niihän niillä on tapana.
  Varmasti pistää miettimään ja kaikki aivoslut töihin, mutta päätös, minkä teette on varmasti parast teille kaikille <3

  Meillä on huhtikuussa pari tyhjää huonetta, joten tervetuloa asumaan Purontakaseen.. =D

  <3 Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiina. Sulle pitäs oikein pistää rimpauttaen. Nimimerkillä utelias uudesta keittiöstänne :D Oi voi, teille voitaisiinkin muuttaa. Tai lapset teille ja me A;n kanssa siihen teidän vanhaan kotiin ;)

   Poista
  2. Kyllähän mun elämään aina pari pientä mussukkaa mahtuu.. ja vaikka pari isompaakin..=)
   Keittiö on vielä osina kahdessa makkarissa ja odottaa lattioiden laittamista, sekä tapetointia.. eli ei vielä mitään kerrottavaa.
   Uskoisin, että kaikki kamat on nyt tullut, mutta en ole kyllä yhtään varma...paketteja on valtavasti siellä täällä.. =P

   <3 Tiina

   Poista