tiistai 27. marraskuuta 2012

"Vapaapäiviä"

Olemme sairastelleet paljon, mutta vähän kerralla. Niklaksella oli loppuviikosta hakkaava yskä ja kuumetta, joten olin torstain ja perjantain hänen kanssaan kotona. No, sunnuntai-iltana Meea aloitti oksentamaan ja olen sitten ollut hänen takiaan kotona maanantain ja tiistain. Hän oksensi kyllä vain su-ma yön, mutta hoitoon ei saa viedä ennen kuin 48h on kulunut viimeisestä oksennuskerrasta. Keskiviikkona minulla ei ole yleensä töitä, mutta huomiselle olen ottanut asiakkaita, koska perjantaina aion pitää vapaata. Tuntuu kyllä kurjalle, kun käyn pari päivää töissä ja sitten pidän vapaata, kun olen vasta ollut viikon kotona. Mutta... Olemme suunnitelleet jo pitkään nyt tulevaa viikonloppua ja lähdemme jo torstaina töiden jälkeen ajamaan kohti pohjoista mieheni äidille. Sieltä teemme päiväreissun Senjaan (saari, jossa A:n sukulaiset asuvat) sekä lauantaina Tromssaan jouluostoksille. Alustavasti olemme sopineet tapaavamme Tromssassa hyvän ystäväni. Odotan todella malttamattomana reissua, vaikka paljon ajoa tuleekin.

 
Mieheni sai ajan olkapääleikkuulle, joka on sitten parin viikon päästä. HUI! Ensin olimme, että: Jes jes jes, mutta sitten aloimme ajatella, kuinka vaikeaa aikaa leikkuun jälkeinen aika tulee meille olemaan. Miten selviämme Suomen ajomatkasta (16h), kun mieheni ei saa ajaa autoa tai pysty nostella lapsia? Ja me molemmat haluamme palavasti jouluksi Suomeen. Olemme päättäneet selvitä! Vinkkejä otetaan avomielin vastaan! Lentoja yritimme katsoa, mutta ovat 3 vaihdolla ja maksavat maltaita. Matka-aikakaan ei paljon lyhenisi.

 
 
Paljon lahjoja on jo hankittu, mutta paljon on hankkimatta. Aiomme ostaa perhelahjaksi Ipadin. Täällä Norjassa on muuten kaikille Iphone, KAIKILLA:) Siis ihan vanhoilla ihmisilläkin. Kaupoilla on erilaisia sovelluksia puhelimiin ja puhelinta käytetään mielestäni paljon monipuolisemmin.


Kuvat ovat tänään otettuja joulukorttiotoksia pikkuneitistäni. Uusi tukkatyyli tulee hyvin esille:) Tukka on kyllä pinneillä kiinnitetty taakse, eli ei ole aivan lyhyt. Joulukorttiin ajattelin tonttuteeman sijaan jotain muuta. Sisaruskuvaan ei ollut mahdollisuuksia, joten korttiin piti soveltaa Niklaksesta aiemmin otetttu kuva. Otti pikkasen aikaa tuo joulukorttitilaus: noin neljä tuntia? Piti vertailla hintoja ja se kyllä kannatti, oli monien satojen erot, siis kruunujen. Samassa ajassa olisi kuitenkin askarrellutkin, kun sen verukkeella sallin itselleni valmiiden kuvien tilaamisen :) Tehty mikä tehty!

6 kommenttia:

 1. Oi, Senjan saari on ihana..olin yhden kesän töissä Hamn i Senjassa, sittenhän se koko ravintola paloi mutta ilmeisesti ovat rakentaneet paikalle uuden...uskomattoman kirkkaat vedet.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Se oli juuri leikannut tukkansa päiväkodissa :D

   Poista
  2. Ihme ettei tämä kampaajan lapsi ole vielä moiseen innostunut mutta ehkä me vielä sekin aika koetaan.. :D

   Poista
 3. Tarvitsetko lainaa? JOS KYLLÄ! Ota yhteyttä Hobelman Finance and Mortgages Limitedin pienten ja suurten lainojen määrään. Tarjoamme lainoja kohtuullisella korolla 2%. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa hobelmanfinance@gmail.com ja työskentelet kanssamme hyvästä kokemuksesta. +17816567138 luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

  VastaaPoista