sunnuntai 5. elokuuta 2012

Onnellisia käänteitä

Hiljaiseloa on todella pitänyt täällä blogissa, mutta ei suinkaan blogin ulkopuolella. Oli aivan ihanaa, kun vanhempani vierailivat täällä. Sen jälkeen onkin ollut mieheni kesäloma ja ajantaju on täysin kadonnut. Olen tehnyt töitä ja kävimme pienen reissun anoppilassa sekä Tromssassa.

Sitten niihin käänteisiin. Hain puoli huolimattomasti terveydenhoitajan töihin ja niin kävi, että minut valittiin. Huomenna alkaa työt lastenneuvolassa naapurikunnassa. Työmatkaa tulee noin 40 km ja toisen auton osto on edessä. Saimme nyt anopin auton lainaan alustavasti. Työ on määräaikainen ja päättyy ensi kesänä. Minua jännittää todella paljon - ei vain työ - vaan myös lasten hoidon aloitus, joka niin ikään on huomenna edessä. Dagmamma on kuitenkin hyvin suosittu ja suositeltu. Enkö ole ollutkin nyt tosi tosi onnekas?

Keittiö on edelleenkin vihreä. Eilen se sai vähän pakkelia. Tosi nopeaa toimintaa :)

6 kommenttia:

 1. Onnellisia käänteitä todellakin...juuri näistähän sinulle kirjoitin..=) Ihanaa, että elämä kulkeutuu omaan uomaansa siellä ja saatte uudenlaisen arjen. Nyt odotankin innolla uusia päivityksiä siitä, miten kaikki on mennyt..=)

  <3 Tiina

  VastaaPoista
 2. Onnittelut uudesta työstä, ja tsemppiä sinne pikkuisillekin uuteen hoitopaikkaan. Meilläkin on hoitopaikassa (=tarha) aloitus edessä jossain vaiheessa syksyä, jännää.... :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa! Onnea työstäsi!
  Kaikki katsos sutviutuu :)

  VastaaPoista