sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Onnellinen

Päivät kiitävät, ovat täynnä touhua, naurua, yhdessäoloa. Emme saa toisistamme tarpeeksi, nautimme jokaisesta hetkestä. Koko ihana pieni perhe. Meillä on käynyt jo Suomesta vieraita, mikä oli erityisen ihanaa. Ja tiedättekö, sain töitäkin. Olen kotihoidossa sairaanhoitajana viikonloppuja ja joitakin iltavuoroja. Kielen kehitys on ottanut usean askeleen eteenpäin ja tuntuu hyvälle. Kun tietää, että viikon kahden päästä saan tänne vieraaksi vanhempani, on kaikki vain niin hyvin. Nettiyhteyttä en ole vielä koneeseeni saanut, siinä yksi syy postausvälien pituuteen... Toisekseen, sitä tekemistä nyt on aamusta iltaan. Mutta on hieman haikeaa, kun en ole kaikkia juttuja tänne päässyt jakamaan, joten minun on skarpattava. Tältä näyttää meidän olohuone/ruokailutilassa.

8 kommenttia:

 1. Voi kun mukavaa, että asiat alkavat loksahdella paikoilleen. Ja töihin kiinnipääseminen on hyvä juttu monella tapaa. Oikein hyvää heinäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula. Mukavaa heinäkuuta sinullekin :)

   Poista
 2. Ihana kuulla, että teillä siellä Norjassa on ihanaa ja onnellista elämää!!! <3 Kiva kuulla että olet saannuut töitä. Odotan innolla seuraavaa päivitystä!! Lapsille paljon haleja ja terveisiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt alkanut asiat onneksi sutviintumaan. :)) Terkkuja!

   Poista
 3. Onnea töiden johdosta :) Tunnelmallisen näköinen olohuone!

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla :) Kaikesta! Ihanaa, että saatte pitkän reissuelämän jälkeen nautiskella perheen yhteisestä elosta - se tavallinen arki on mahtavaa. Mäkin jo ootan, että meiän raksaelämä loppuu ja päästään kaikki nautiskelemaan tuosta tavallisesta arjesta saman katon alle. Sais takaisin sellaisen normaalin perhe-elämän. Onnellista arkea ja arkirakkautta sinne! Halaukset ja terveiset myös koko perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain ja halauksia paljon teillekin. A:lle ollaan löydetty kokoelma erilaisia upeita kiviä, mutta Mepsukan toiveista huolimatta, ei olla niitä alettu postittelemaan :D

   Poista