lauantai 2. kesäkuuta 2012

Uusi osoite

Olemme saaneet avaimen uuteen vuokra-asuntoon
ja vieneet jo pari henkilöautollista laatikoita ja pusseja
uuteen osoitteeseen. Vähän seinät kaipaavat maalia ja
muutama asia pientä fiksausta, ennenkuin tästä kodin saa...

Portaiden kokolattiamatto poistettaisiin ja portaat maalataan

Iso olkkari, tulisija.

Olohuoneesta eteiseen

Keittiö


Seinien väri vaihtuu. Paneeli saa jäädä tuollaiseksi.

Ruokakomero. Hyllyt vähän niin ja näin. Tyypillisiä tälläiset täälläpäin!

Mielenkiintoinen asetelma pihalla :)

Kylpyhuone/WC
Ei oikein silmää hivele nämä kuvat.
Ja ei, tämä ei ole minun unelmieni koti.
Mutta koti tästä saadaan, se on varma.
Pienillä muutoksilla ja rakkaudella.
Te saatte luvan seurata kodin
luomisprosessia täällä blogissa!

Nyt lähden ensi kertaa kirppistapahtumaan!
Olen tosi mielissäni! Otan vaikka sielläkin paljon
kuvia ja jos kiinnostusta löytyy, niin tännekin
voin tapahtumasta postauksen tehdä. Voi
olla, että teen, vaikka ei sitä kiinnostusta
löydykään. Olen NIIIIN täpinöissäni :)
Ja arska paistaa!

17 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Ihan kivan näköistä, siis noin rakenteellisesti. Kieltämättä norjalaiset värivalinnat vaativat joskus hieman sopeutumista, tai sitten uutta maalia :) Pikku remontointi on kivaa, kun itselleen tekee! Ja on ainakin tekemistä. (Olen hieman kade kun ei omaan väliaikaisasuntoon viitsi panostaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos. Joo ei onnistu kyllä tuohon keittiön väritykseen sopeutuminen sitten millään :D Pakko maalata. Ajateltiin pistää harmaaksi, kun sitä löytyy jonkin verran talosta muutenkin. Verhot tekevät varmasti kanssa ihmeitä... On tekemistä - ja mikä parasta - vuokraisännän piikkiin!

   Poista
 2. Hienoa, että pääsette nyt tekemään kotia! Minä ainakin seuraan mielenkiinnolla, mitä talossa tapahtuu. Onhan siellä näköjään pientä fiksaamista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! On kyllä tätä päivää odotettu :)

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! Tykkään kylppäristä ja uneksin ammeesta.
  Vessanpytty pihalla on aika kiinostava tosiaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amme on kyllä jees, mutta haluaisin mieluummin sitten erikseen suihkuun, kun tässä tapauksessa pitää peseytyäkin sitten vain tuolla ammeessa :/ Mutta mutta, näillä mennään!

   Poista
 4. Sä saat loihdittua paikasta kuin paikasta kodin :) Sitä luomisprosessia jään mielelläni seuraamaan! Laita ihmeessä kuvia tuosta kirppistapahtumasta - kuulostaa kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos lämmittävistä sanoistasi! Tuli vähän huonoja kuvia, kun tapahtuma olikin sisätiloissa, mutta pitää katsoa, jos saisin niistä jonkun kivan postauksen aikaiseksi :)

   Poista
 5. Kiitos, kun raotit ovea uuteen kotiinne. Jotenkin niin hymyilytti, kun oli tosi norjalaisen näköistä :) Väriterapiaa kerrassaan. Siellä on pojille pisuaarikin pihalla! ;)
  Mukavaa muuttoa ja tohinaa!

  VastaaPoista
 6. Ei väri ole koskaan pahasta, vaikka aluksi varmasti silmiin pistävää onkin..=) Sun sisustustaidoilla kodistanne tulee varmasti ihana ja lämmin. Odottelen kuvia ja mahdollista live-esitystä joskus..=)

  <3 Wenska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Toivon, että lämpöä riittää myös talvella. En ainakaan vielä löytänyt mitään lämmitysjärjestelmää kuin tuon takan. Norjalaisissa takoissa ei ole myöskään pelti-sulku-systeemiä :D

   Poista
 7. Onnea uuteen kotiin :) Paljon vaan kotikuvia, mua ainakin kiinnostaa kovasti nää norjalaiset talot. Millanen teidän talo on ulkoapäin? Onko sijainti kiva?

  Melkonen toi vessanpönttöasetelma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saana. Joo pitää näpsiä lisää yläkerrastakin, kun pääsen taas sinnepäin. Mies on ollut nyt touhuamassa siellä. Itselläkin olisi kova hinku,
   mutta lasten kanssa ei viitsi sinne mennä - tulee enemmän sotkua kuin jotain tehdyksi. Sijainti on tosi kiva sinänsä, mutta vähän liian ahtaalla on mielestäni usean talon välissä, kun olen tottunut elämään hyvin väljästi :D

   Poista
  2. Norjassa rakennetaan tosi tiiviisti, johtuu varmaan vuorista ja ehkä siitäkin että se ei vaan yksinkertasesti haittaa norjalaisia. Ei niitä edes kiinnosta onko piha oma vai jaettu jonkun toisen perheen kanssa. Suomalaisille oma reviiri on ihan eri juttu :) Mutta joo ymmärrän hyvin. Täällä on rakennettu monet talot 0,5m päähän toisistaan, teillä on varmasti vähän väljempää :)

   Poista