torstai 21. kesäkuuta 2012

Muuton keskellä

Hyvin pyyhkii ja hommaa riittää. Kaksi yötä nukuttu uudessa kodissa, mutta kaikki on vielä kesken... Ongelnaksi syntyi säilytys, kaappeja ei ole jne. Ei mitään, mihin purkaa tavaroita.. Ensi vkolla pitäisi tulla kaappi olkkariin ja mulle vaatekaappi. Vielä ikean kassit saa hetken toimia vaatesäilytys ratkaisuna! MUTTA, olen super hyper onnellinen ja tästä tulee hyvä :)) meidän olkkarin pöytä ja tv-taso kärsi niin muutossa, niin joudutaan vaihtamaan. Tuli navilta niin iso tili, että pitäähän se johonkin törsätä :) heh, eilinen viisurin poisto kipu-ajalla piti kyllä kans huolen, että tili tyhjenee. Mun inspiraatio/ihanne olohuone löytyy ikeasta, ylläripylläri ;) hauskaa tätä päivää!!!!

2 kommenttia:

  1. Onpas mahtavaa kun koti tuntuu hyvältä ja Navikin sai järkättyä jutut juhannukseski kuntoon. Kunhan olette muuttotohinoista toipuneet niin tulkaapa käymään Støn valaskylässä. Mulla on siellä teilläpäin käyntiä( Akvakulturkeskuksessa) ja voisin samalla moikata blogiystävää :)

    VastaaPoista
  2. Anteeksi kun en ole aiemmin päässyt vastaamaan viestiisi. Olet erittäin tervetullut käymään meillä Sigerfjordissa, jos sinulla on vielä täälläpäin käyntiä!

    VastaaPoista