perjantai 3. helmikuuta 2012

Muuttoon 15 yötä

Nyt se on alkanut...

Olohuone näyttää jo aika riisutulta.
Näitä laatikoita tulee olemaan muuttokuormassa PALJON...
Vieläkin jännittää, mahtuuko kaikki mukaan.
Nähtäväksi jää.

4 kommenttia:

 1. Hui! En vieläkään oikein osaa aatella, että te muutatte. Kaikki on tapahtunut tosi vauhdilla, nyt kun saitte talon myytyä! Ihana, että sulla on nyt tää blogi niin kuullaan teidän kuulumisia vaikka välimatkaa tuleekin :) Enkeleitä teidän matkaan <3

  VastaaPoista
 2. Ei sitä oikein ymmärrä itsekään!! Tulee olemaan sekavia viikkoja tässä loppukuu ja varmaan sitä jossain vaiheessa tajuaa vaihtaneensa maata!! Kiitos enkuleista:)

  VastaaPoista
 3. Miten meinasitte muuttaa kaiken? Mulla oli vaan yksi pakettiauto, kun muutin. Olin palkannut pari kaveriani ajamaan sen edes takaisin. Sain kaiken tarpeellisen mukaani mahtumaan ja nythän on oiva hetki hankkiutua eroon kaikesta turhasta tavarasta vai mitä ja ottaa mukaan vain juttuja, mistä oikeasti tykkää sataprosenttisesti!

  VastaaPoista
 4. Voi kuule rekka ottaa ja vie meidän tavarat! Meille on varattu yks sellainen kontti! Se on meidän häälahja mieheni isältä, ei mitään ilmaista lystiä! Olen kyllä vienyt tavaroita kirpparille ja hävikkiin, mutta suurimman osan tai lähes kaikki huonekalut otetaan mukaan. Kuitenkin se asunto, jonne muutamme, on väliaikainen. En halua sinne ostaa uusia huonekaluja, vaan sitten myöhemmässä vaiheessa, kun näkee, minne asetumme. On kyllä totta, että nyt olis hyvä hetki heittää tavaraa oottelemaan pääsiäiskokkoa!

  VastaaPoista