tiistai 13. joulukuuta 2011

Elämäni muuttui 3 vuotta sitten

Toisilla ensimmäisen lapsen syntymä muuttaa elämää enemmän kuin toisilla, mutta kaikilla se muuttaa elämää osittain. Minun elämäni muuttui aika tavalla, kun vuoden 2008 huhtikuussa tein positiivisen raskaustestin. Elämä oli ollut erittäin lennokasta ja voisi sanoa heittelevää, suuntaa hakevaa. Raskauden aikana opettelimme suuren vastuun kantamista... Kun joulukuussa 3 vuotta sitten synnytin maailmaan upean pienen ihmeen, sai elämäni merkityksen.

Meea-nimi tulee latinasta ja tarkoittaa 'minun'. Kolme vuotta melko yksinäistä lasten hoitoa ja kasvatusta takana... Olen niin ylpeä kauniista, kiltistä, osaavasta tytöstäni!


Otin Mepsusta kuvia, joissa valotus oli ihan metsässä. Photoscapella yritin korjailla, mutta rakeisia kuvia tuli... Muokkauksissa vähän eri variaatioita, niin kuin voi väreistä päätellä.
Ehkä alimmasta saa kuvan kehitettyä :)
Mallissa ei ollut ainakaan MITÄÄN vikaa!

Olin ajatellut, että en laittaisi Joulua ennen synttäreitä, mutta niin se niitä koristeita vain tupsahteli ikkunoihin ja hyllyille. Toisaalta, mitäs sitten. Sekaan vain ilmapalloja ja serpentiinia, niin kyllä se synttärihumukin löytyy. Mepsukalle oli erityisen tärkeää saada kutsua kavereita juhliin, joten jonkinlaiset kaverisynttärit sitten tehtiin. Ei sen kummempaa, kuin että pääsivät leikkimään yhdessä. Tälläisiä juhlia oli eilen...

Ti-ti kakku made by Kati


Kavereiden jälkeen tuli perhettä ja läheisiä. Juhlat jatkuivat pitkälle iltaan.
Tänään Oikeana Synttäripäivänä on käynyt myös ihania vieraita. Laitan myöhemmin kuvan neidistä asussa, jonka oli tarkoitus olla koko synttäritouhujen juhla-asu, mutta Pomp De Luxin paketti kannettiin vasta tänään sisälle... Kiva oli tuo kaapista kahmattu kokonaisuuskin :)

Niin se elämä siis muuttui, enkä antaisi päivääkään pois!
Onnea Mepsuni!


5 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia!! <3 Kiitos vielä koko teidän perheelle ihanista juhlista!!

    VastaaPoista
  2. Ihana tunnelma ja miten kiva kun titi-nalle Mepsukkaa muistaa! Harmi ettei nyt olla oikein matkustus kunnossa. Ehkä näemme vielä ennen joulua, että saa tyttöä oikein halata! Oikein hyvää lucian päivää sinne koko perheelle! /Sandra

    VastaaPoista
  3. Ja mikä ihana muutos vauvan tulo onkaan - parempaa saa hakea :) Onnittelut Meealle ja tietysti kolmevuotiaalle äidille myös!

    VastaaPoista