torstai 3. marraskuuta 2011

Ti-ti !

Kaikki alkoi siitä kun Mepsukka oli 1½-vuotias ja puistossa naapurin Kati kysyi meiltä, josko olimme katsoneet Ti-ti nallea. No eipä ollut tullut mieleeni näyttää sitä tytölle, mutta pidin hyvänä ideana. Itse sitä lapsena jonkin verran katsoin, mutta pikkusiskoni enemmänkin. Mepsukka oli luonteeltaan hyvin meneväinen, eikä mikään lastenohjelma ollut vielä kiinnostanut tv:stä. Niinpä kauppareissulta tarttui mukaan Ti-ti nalle DVD. Hyvin vanha filmi ja huono kuvan laatu, joten 42 tuuman televisiosta näkyi melko epätarkka kuva nuoresta Riitta Korpelasta, joka laulatti lapsia. Se kuitenkin naulitsi minun Duracelini siihen paikkaan. Siitä alkoi meidän talon Ti-ti-show. DVD:t lisääntyi ja tyttö nautti suunnattomasti musiikista, lapsista ja nalleista. Vähitellen meille alkoi tulla Ti-ti-pehmoja ja palapelejä, mutta kaikista tärkeintä oli saada nähdä filmejä.  Vuosi sitten marraskuussa näimme nallet Kokkolassa konsertissa ensi kertaa livenä. En ikinä unohda sitä Mepsukan riemua. Sama toistui kesällä nallejen luona Ikaalisissa, jonne on kova ikävä. Yhä edelleen, meillä soi Ti-ti nalle päivittäin. Jossakin vaiheessa se kyllästytti äitiä melkoisesti, mutta siihen on tottunut. On mahtavaa seurata Mepsukan intoa sekä luovuutta jäljennellä videoilta nallejen ja lapsien tekemisiä.
Parin viikon päästä eli 23.11 nallet tulevat jälleen konsertoimaan Kokkolaan. Yllätän Mepsukan, enkä aio kertoa asiasta vielä! Mennään sinne hänen kanssaan ihan kaksin - sellaista aikaa meillä ei ole ollut yhdessä pitkään aikaan. Olen aivan intona! :)

4 kommenttia:

 1. Joo kun vaan malttaisi olla puhumatta tai kröhöm alkaa käyttää sitä lahjuksena... "jos nyt oot kiltisti niin sitten..." Tämän pelkään tapahtuvan huonona hetkenä :D

  VastaaPoista
 2. Meea osaa niin valtavan hienosti niitä TiTi-nallen lauluja..=)
  Kummitäti hämmästyi älyttömästi siitä pukeutumislaulusta, jonka kuuli viime kyläreissulla.

  <3 Tiina

  VastaaPoista
 3. Voi kyllä, se on tuleva Riitta Korpela!

  VastaaPoista