tiistai 15. marraskuuta 2011

Bloggaushetki

Pieni bloggaushetki äitille kun Mepsukka lähti isänsä kanssa kylpylään ja poitsu nukkuu toisia päiväunia. Leikkuutin tänään tukkani ja tuli hyvä päivä! Minulla on ollut lyhyttä ja pitkää, tässä jotain siltä väliltä. Aina sanotaan, että pitäisi osata pukeutua ja näyttää ikäiseltään. Minä olen tätä miettinyt ja ajattelen nyt, että tarvitsen vähän ryhtiä ulkonäkööni. Pikkuaskelin kohti uutta tyyliä, kenties. Tukan leikkasi Tanja.Oli ihanaa viettää isänpäivää koko perheen voimin. Meillä ei mitään isoja lahjoja osteta, mutta kortteja askarreltiin kotona ja kerhossa. Mepsukka oli tehnyt myös muttereista käsikorun isälleen. Leivottiin kakkupohjat jo aiemmin ja lauantaina Mepsukan kanssa sitten täytettiin ja koristeltiin. Sunnuntaina vietettiin mukava aamupäivä kotosalla ja sitten ajeltiin minun isän luokse 40 kilometrin päähän. Ihanaa, kun sinne tuli sisarukseni puolisoineen - on se vain mukavaa olla porukalla yhdessä.
Kävin hautausmaalla pitkästä aikaa. Kyllä oli mukava nähdä paljon kynttilöitä, että ihmiset muistavat niin edesmenneitä rakkaitaan. Kuinka paljon tunnetta voi sellainen maisema sisältää: surua, iloa, kaipuuta, ikävää, rakkautta...

Meea isänpäivänä
Ja kotona kun saa ihan itse päättää,
mitä laittaa päälleen!


Minun mieheni on aivan uskomattoman hyvä loihtimaan hyvää ruokaa. Nimenomaan loihtimaan, sillä siitä perus kotiruoasta tulee luksus hyvää, kuin söisi ulkona. Tänään söimme spagettia ja jauheliha-tomaattikastiketta. En vain käsitä, miten siitäkin voi saada niin hyvää.
Entä sitten eilen! Peruna-porkkana-purjososekeittoa norjalaiseen tyyliin lättyjen kanssa. Eli niitä syödään yhdessä, yhtäaikaa :) Vei kielen mennessään!Joo, kuten huomaatte, on keittiön tyyli taas hieman vaihtunut.
Meidän on pitänyt investoida uusi pöytäryhmä, mutta menty vanhalla, koska ei tiedä millaista seuraava koti kaipaisi. Vanha pöytä oli jo niin kolonen, kulunut ja nitkuva, joten ostin käytettynä uuden pöydän. Pitsiliinat on paikalliselta uudelta kirpputorilta 25 senttiä kappale. Iki-Orkidea on myös kirpputorilta parilla eurolla kotiin joskus kahmattu!

Tämän hempskutin hitaan kuvan lataamisen vuoksi nämä bloggaushetket hieman venähtää... Onneksi pojalla unta vielä riittää niin ehtii siivota keittiönkin.
Meillä on ollut unikoulua nyt kolme yötä ja meinaa minullakin vähän tuo silmäluomi olla raskas sen vuoksi. Omaa aikaa ei raaski heittää hukkaan nukkumalla päikkäreitä ;)

ps. Meikä pääsee tällä viikolla vielä jouluostoksille!
Saatetaankin viettää Joulu Norjassa! Siitä lisää toisten :)
3 kommenttia:

  1. Uusi tukka ja uusi keittiön pöytä, mutta siis ennen kaikkea sun uus tukka on aivan ihana <3
    Hennariikka ;)

    VastaaPoista
  2. Sandra yhtyy edelliseen! Passaa kyllä sulle tosi hyvin! Ja ihanan näköset tarjoilut teillä taas!!! :P

    VastaaPoista