tiistai 1. marraskuuta 2011

10000

Aika valtava luku, mutta niin monta sivunnäyttöä on pian täynnä blogissani!
Olisi mukavaa saada enemmän lukijoilta kommentteja ja myös tuonne banneriin lukijoiksi.
Kiitos kaikille, jotka kommentin jättävät <3

Meillä sairastelu jatkuu. Poitsu on kuumeen vuoksi aivan sylivauvaa, mutta Mepsukka onneksi parantumaan päin. On tässä mökkihöperyys ollut lähellä. Eilen illalla talo oli aivan nurinkurin, kun en saanut siivotuksi kenenkään jälkiä. Tiskivuori kasvoi, pyykkiä lattioilla ja sohvilla, sängyt pommin jäljiltä, Meean lelut pitkin taloa askarteluita myöten. Se oli toisarvoista. Yöt on mennyt poitsua rinnalla pitäen, kun ei vielä osaa juoda mukista eikä pulloa ole koskaan huolinut. Kuumeen vuoksi janottaa ja muutenkin haluaa olla lähellä. Siitä onkin sitten tervehdyttyä taas vierottaminen, yötissittelystä. Tänään poitsu nukkui päivällä paremmin ja laitoin salamana taloa järjestykseen. Nyt illalla katson itseäni tämän sairasteluputken (toivon mukaan) loppumetreillä... näytän kamalalta. Lapset on parhaan mukaan puettu, pidetty puhtaana ja kylläisenä, talokin laitettiin järjestyksiin, mutta mikäs tuleekaan viimeisenä... Selkä ja hartiat huutavat hoosiannaa kun on kantanut 9kg painolastia ja yöllä nukkunut samalla kyljellä puuduksiin tissi poitsun suussa. Tukka on likainen poninhännällä, vaatteet likaiset, naama kalpea ja katse tyhjä. Kuitenkin tästä palkinto on se, että lapset paranee, arki palautuu.
Kyllä sitten pääsen suihkuun ja vaihtamaan itsellekin puhtaat vaatteet, nyppimään yhteen kasvaneet kulmakarvat ja pesemään hampaat kunnolla. Ihan tosi.

Toivon, että tammikuussa ei tarvitse viedä lapsia hoitoon. Haluaisin olla heidän kanssa kotona vielä pitkään.

PS. huikatkaa, kellä näkyy se maaginen 10000 tuossa kävijälaskurissa!

5 kommenttia:

 1. Minun tuurillani se luku avautui minulle itselleni kun tulin blogiin :)

  VastaaPoista
 2. Ilmoittelethan sitten kun paranette. Olisin tulossa käymään, mutta en halua olla vaivaksi sairastelujen keskellä. Bytheway 10 005 on jo laskurissa!!! Wohoo! Haleja kaikille muruille sinne! <3 /Sandra

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti paranette pian :/ Sairastelujen seurauksena ei näe ketään, ei pääse minnekään ja vaikka ihte ei olis ees kipiä niin silti on ihan väsy ja vetämätön olo.. Lähettelen täältä kauheasti tervehdyttäviä ajatuksia sinne suuntaan!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Nyt vaikuttaa lupaavalta. Enää pientä nuhaa/yskimistä :) Näinhän se juuri menee, kuin kerroit... Josko nämä sairastelut tälle vuodelle riittäisi!

  VastaaPoista