keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Värit

Omassa pukeutumisessa tykkään maanläheisistä sävyistä beigestä ja harmaasta. Valkoinen on ehdoton suosikkini, johon on mukava yhdistää vaaleanpunainen tai violetti. En koskaan kotona ollessa mieti, mitä pistän päälleni. Jotkin mukavat kotivaatteet. Jonnekin lähtiessä kaivan lempivaatteeni päälle. Kesällä löysin H&M:lta vaaleanpunaiset housut, johon yhdistän valkoisen tai lilan sävyisen tunikan.En ole seurannut koskaan muotia ja pukeutunut yleensä vaatteisiin, joita muutkin käyttää.
Ehkä tässä iän karttuessa alkaa jonkinlainen oma tyyli tai "juttu" kehittyä. Sanotaanko, että äitiyden myötä kroppa muuttui aikalailla, mutta sekään muutos ei ollut niin suuri kuin se, joka tapahtui kuoren sisällä. Kasvaminen tai kypsyminen ihmisenä johti siihen, että vaatteissa ja omassa tyylissä alkoi arvostamaan eri asioita. Vaatteiden oli välttämätön muuttua myös. Haen edelleen aktiivisesti tyyliäni. Millaiset vaatteet kuvaisivat minua parhaiten? Missä tunnen olevani oma itseni? Mukavuus on myös ehdottoman tärkeää. Äitiys toi mukanaan myös sen, että minulla on joku, joka tulee aina omia tarpeita ensin. Tiedätte, lapsille ostetaan vaatteita ja tingitään omista ostoksista. Niin se menee. Rikkaana saisi vapauden pukeutua oman tyylinsä ja mieltymysten mukaan. No nyt ei olla rikkaita :)


Rakastan laittaa tytölleni lettejä ja saparoita. Minun onnekseni hän myös pitää niistä!
Minusta on mukava pukea omaa silmää miellyttävät vaatteet myös lapsille,
mutta on tärkeää olla liikaa korostamatta vaatteiden merkitystä elämässä ja oman itsensä määrittelyssä.
On ihanaa huomata, kuinka Mepsukalle alkaa tulla omaa tahtoa pukeutumisen suhteen ja suosikkivaatteet ovat löytyneet. Kuitenkin vielä kaikki vaatteet kelpaavat päälle. Se on hyvä. Minä olen se, joka vaatteet yleensä ostaa (pääosin käytettynä) ja mukaan tarttuu samoja lempivärejä, joita omassa pukeutumisessa suosin. Harmaa, vaaleanpunainen, valkoinen. Tänään Mepsukka katsoi vaihteeksi TiTi-nallea mekko päällä ja sehän on minun vanha mekko, jonka äitini on minulle tehnyt. Tälläiset jutut, ne on aarteita.

Mites ne meidän miehet sitten?
En puutu mieheni pukeutumiseen, eikä hänkään siitä liioin välitä :) Vaatteita hänelle ostetaan harvoin ja silloinkin minun pienellä painostuksella. Pikkumiestä puen mielelläni, mutta en löydä ollenkaan vaatteita hänelle, jotka miellyyttävät silmääni! Tai löydän, mutta ihan jonkin verran vain. Tytölle vaatetuksessa on valinnan vaikeus!
Musta, tummansininen, tummanvihreä, violetti, punainen, ruskea, harmaa, oranssi ja beige sopivat poitsulle hyvin. En ole pitänyt Polarn o pyretin vaatteista kovinkaan aiemmin, johtuen varmaan siitä, että tyttöjen vaatteet eivät ole silmää vielä miellyyttäneet. Pojille taas on löytyy kaipaamiani värejä ja kuoseja! Ja merkkiin paremmin tutustuttua, löytyy sieltä jotain tytöllekin. Kallis se on, mutta käytettynä saattaa kivoja vaatteita löytyä.

No jos vielä sananen sisustuksesta.
Värit samat valkoinen, beige, harmaa, musta. Voisin käyttää myös ripauksen vaaleanpunaista tai violettia. Kodikkaan lämmintä, ei missään nimessä vitivalkoista.
Vaaleanpunaiset esineet näyttävät söpöille valkoista vasten.
Olisi mukava kuulla myös teidän ajatuksia väreistä.

1 kommentti:

  1. Mitä ihania kuvia prinsessasta!! =)ja niin nätti letti, kukahan opettais mua tekemään lettejä....!!!Teidän kodin sisustus on kyl ihana ja tunnelmallinen!! =)

    VastaaPoista