maanantai 10. lokakuuta 2011

Ilona

Klikkaa mua -sarjassa näyttelee Minttu Mustakallio, joka on aivan hurmaava persoona. Hän vain hehkuu hyvää fiilistä. Miten jollekin voi sopia niin hyvin tuollainen kuiva pörrötukka? Se tekee kyllä hänen tyylistään juuri niin kivan kuin se on. En kuitenkaan ole vieläkään päättänyt, että tykkäänkö itse sarjasta vai onko se vähän tylsä.

kuva: Google/Ellit/Paula Kukkonen
Sain viime jaksosta kivan idean. Kun valmistuin terveydenhoitajaksi, sain valmistujaislahjaksi Kalevalakorun Ilona korusarjan. Mintulla oli sarjan käsikoru kaulassa, mikä on kiva idea, kun itse kaulaketju on todella pitkä.Olen kyllä tykännyt tosi paljon korusarjasta muutenkin. Sopii arkeen ja juhlaan.
En tiedä, onko joidenkin silmään sitten turhan kesäinen talvella pidettäväksi, kun on kukkia ja perhosia. Itse pidän kyllä talvellakin.

Muistatteko, kun kerroin siitä nimikyltistä, jonka tilasin Ollin puupajasta?


Olkoon siinä, kun ei vielä ole omaa huonetta :)
Tekisi sellaista KOVASTI mieli alkaa sisustamaan, mutta kun ei viitsi, jos muutetaankin pois ennen kuin poitsu sinne siirtyisi. Olisi muitakin muutosideoita, joita ei viitsi lähteä kenties turhaan toteuttamaan. Rahaahan ne aina vähän vaatii.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti