perjantai 7. lokakuuta 2011

Diagnoosi toistaiseksi terve

Eilen illalla hampaat pestyäni kurkistin kunnolla suuhuni. Oikealla poskessa limakalvolla näkyi ihan viininpunainen täplä ja sen ympärillä ihan pieniä viininpunaisia pisteitä. Sydän pomppasi ja aivot sähkötti: suusyöpä, suusyöpä ja heti hoitoon, heti hoitoon. Tänä aamuna sama muutos oli näkyvissä limakalvoilla, en ollut nähnyt unta. Googlella ensin huolellisesti järkytettyä itseäni lisää soitin hammashoitolaan. Tutun hoitajan vastaessa kerroin olevani huolissani, että minulla oli jotain pahanlaatuisia muutoksia suun limakalvoilla. Ystävällisesti sain heti ajan muutaman tunnin päähän. Rakas siskoni pääsi onneksi tulemaan lapsien ammaksi.

Tuttu hammaslääkäri kuunteli ensin tarinani ja kun katsoi suuhuni, sanoi melkein välittömästi, että olen puraissut poskeeni. Vähän nolotti, mutta minusta jälki ei ollut näyttänyt puremajäljeltä ollenkaan. En myöskään muistanut puraisseeni poskeeni. Hampaitani kuitenkin hiottiiin -kamalaa- ja todettiin jälleen kerran, kuinka yöllinen narskutteluni vaikuttaa hampaisiini. Olin ilmeisesti yöllä nakertanut vähän poskeanikin. Nyt harkitsen vakavasti hammaskiskoa.
Mutta, minulla ei ole suussyöpää. :)

Kävimme siskon ja lasten kanssa paikallisella kirppiksellä, jossa minullakin on myyntipöytä. Menin järjestämään pöytää, mutta kirppiksen pitäjä oli sen ilmeisesti ystävällisesti jo siivonnut. Katalia nämä kirppikset, mukaan tarttuu aina jotain. Nyt lähti lämmin neulepaita, jollaisia minulla ei kyllä ole entuudestaan ainuttakaan. Hinta pahanen 2,5 euroa. Marian tekemät villasukat on niin parhaat kun yltää ihan polviin saakka.Olen aivan rakastunut tv-sarjaan parenthood. Siitä saa omaan arkeen niin paljon hyvää mieltä ja voimaa. Sen avulla aktiivisesti ajattelee vanhemmuutta ja lasten kasvattamista. Sarja kuvaa upeasti, värikkäästi vanhemmuutta eri tasoilla lasten eri ikävaiheissa. Ja tekee katsojan - minut - hyvin onnelliseksi vanhemmuudesta!

On myös lukemista sarjan katselun lisäksi! On niin kamalasti vapaa-aikaa ;)

Sairaanhoitaja, Meidän Perhe & Det Nye
(Lopetin Vauva-lehden tilauksen, kun uuvutti samat jutut. Kokeilin Meidän Perhettä ja kaksi lehteä tullut - Suosittelen!)


Nyt on kirjoja kaksikielisyydestä. Hassisen kirja on kesken. Kiitos suosituksesta appiukon rakkaalle!

Valokuvausta ja sisustamista, mitäpä muuta!


Elikkä lopettas nyt tämän bloggailun ja katsoisi jakson pari Parenthoodia. Sitten nukahtaisi kirja kasvoille sohvalle. Suunnitelma?
Not... Poitsu herää kohta huutamaan, meillä nukutaan vaan äitin vieressä puolta tuntia pidempiä pätkiä.
Mutta, ei se haittaa.

Hauskaa viikonloppua (taas)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti